free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέα απάντηση του Φωστήρα στον Δήμο!

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ απάντησε στην επιστολή του κ. Κόλλια εκπροσώπου του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου!

“Σε ότι ελέχθη σε απάντηση του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου (της επιστολής διαμαρτυρίας του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ προς τον Δήμο)  από τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου (και όχι από τον Δήμαρχο) κ. Κόλλια Δημήτρη, έχουμε να απαντήσουμε τα εξής τα οποία δεν γνωρίζει ή του διαφεύγουν ή κάνει πως δεν τα ξέρει. Θέλετε να πούμε αλήθειες;

Πρώτον: Προβλήματα η ομάδα δεν έχει κ. Κόλλια, αν εννοείτε διοικητικά και αγωνιστικά, μα καθόλου σας το διαβεβαιώνουμε.Το γηπεδικό ναι, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, γιατί σε τέτοιο γήπεδο ούτε στην Ουγκάντα δεν αθλούνται οι αθλητές. Τα παπαγαλάκια σας δεν σας τα έχουν πει καλά. Περιμένουμε να επανέλθετε όπως  λέτε.

Δεύτερον:  Το καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων που λέτε, τι εννοείται κ. Κόλλια; Για τις σάπιες σανίδες εδώ και τρία χρόνια; Για τις καμένες λάμπες στους προβολείς που από την σκουριά έχουν αλλάξει χρώμα; Που το γήπεδο, ήταν και είναι ξέφραγο αμπέλι και όποιος θέλει μπαίνει μέσα και παίζει και άλλα πολλά που έχουν γίνει και εσείς είσαστε ενήμερος; Ας είναι καλά κάτι παλιόπαιδα – φίλαθλοι του ΦΩΣΤΗΡΑ που με δικά τους έξοδα και πολλές ώρες από την καθημερινότητά τους βάψανε, ξεχορτάριασαν, έφτιαχναν κάγκελα και συρματοπλέγματα, έκαναν τους φύλακες τα βράδια μέχρι της δυο τα μεσάνυχτα; Αυτά τα ξέρετε κ. Κόλλια;”

Related posts

Το «βιολί» του ο Αήττητος, 2-0 τον Αιολικό!

Abola Team 2

Πάει για Δευτέρα το Ιάλυσος-Κηφισιά

Ρένος Γιαμπουράς

Έβγαλε το… καπέλο στους ποδοσφαιριστές του ο Πέτρος Τσιγκούλης!

Ρένος Γιαμπουράς