free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους!»

Ξεκάθαρος παρουσιάζεται ο Κώστας Τρίμπος σε ό,τι αφορά τις φετινές βλέψεις του Ερμή Κορυδαλλού.

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Ερμής Κορυδαλλού κόντρα στην Νίκη Ρέντη, την οποία και συνέτριψε με 4-0

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στους Κορυδαλλιώτες να εδραιωθοιύν στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας και να μειώσουν στους έξι τους πόντους της διαφοράς από την πρωτοπόρο Οδηγήτρια (53 έναντι 59).

Ο Κώστας Τρίμπος, ο οποίος ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του, απόρροια της ρήξης έσω πλαγίου συνδέσμου, που τον ταλαιπώρησε τον προηγούμενο ενάμιση μήνα, με δηλώσεις που παραχώρησε στo «Abola.gr» τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στις εναπομείνασες αγωνιστικές, ώστε ο Ερμής να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται:

«Είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε με τον ιδανικότερο τρόπο τις φετινές αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Η ομάδα μας βρίσκει ρυθμό κι αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο κι αυτό θα επιδιώξουμε να το διατηρήσουμε μέχρι τέλους. Είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατόν» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου επιτελικού μέσου του Ερμή, για να προσθέσει:

«Σίγουρα κάποιες βαθμολογικές απώλειες, που είχαμε το προηγούμενο διάστημα μας έφεραν πίσω και πλέον είναι πολύ δύσκολο να καλύψουμε τη διαφορά από Οδηγήτρια και Καραβά παρά το γεγονός ότι αμφότεροι υποχρεώθηκαν σε απώλειες την αγωνιστική που μας πέρασε. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ερωτηθείς για το εάν αισθάνεται έτοιμος να επιστρέψει άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους, ο Κώστας Τρίμπος υπήρξε κατηγορηματικός  

«Ναι, αισθάνομαι πανέτοιμος, Δεν πονάω καθόλου και ήδη έχω ξεκινήσει προπονήσεις, ώστε να ενισχύσω την ομάδα μου»

 

 

 

Related posts

Αμφίβολος ο Ράμα

Kώστας Παλαιολόγος

ΝΙΚΗ–σε κι ελπίζει!

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει με Σταύρου ο Ερμής