free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πλάκας: «Χάσαμε τελείως τη συγκέντρωσή μας!»

Στους τομείς που υποχρέωσαν την Οδηγήτρια στην εντός έδρας ήττα από την Κύπρο Κορυδαλλού αναφέρθηκε ο Άρης Πλάκας.

 

Στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στον φετινό «μαραθώνιο» υποχρεώθηκε η Οδηγήτρια, χάνοντας 1-2 από την Κύπρο Κορυδαλλού.

Οι πρωτοπόροι  του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, μολονότι προηγήθηκαν στο 81’ με ωραίο γκολ του Παπαθανασίου, εντούτοις στην συνέχεια δεν διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμά τους, με άμεση συνέπεια να γνωρίσουν την εντός έδρας ήττα με 1-2 δεχόμενοι δύο διαδοχικά τέρματα μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (87-89’) απο τους Κατσούλα και Ντα Κόστα αντίστοιχα.

Ο Άρης Πλάκας, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους συντελεστές των επιτυχημένων παρουσιών της Οδηγήτριας, αλλά και τις κατακτήσεις πρωταθλημάτων όλα αυτά τα χρόνια,  με δηλώσεις του στο «Abola.gr» εστίασε στους λόγους που εξώθησαν την ομάδα του σε αυτή τη ήττα, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στον Καραβά να πλησιάσει στον ένα  πόντο στην μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου:

«Γνωρίσαμε μία ήττα, η οποία μας ταρακούνησε! Μετά το γκολ, που πετύχαμε στο 81’ χάσμε εντελώς τη συγκέντρωσή μας και δεν κάναμε τα αρκούντως απαραίτητα, ώστε να διαφυλάξουμε το υπέρ μας σκορ. Αντί να διατηρήσουμε την ίδια αγωνιστική πειθαρχία και να παίξουμε με μυαλό, βγήκαμε ανόητα στην επίθεση για ένα δεύτερο γκολ, που θα μας έδινε τη δυνατότητα να κλειδώσουμε την νίκη. Με τα γνωστά αποτελέσματα. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν … τάιμ άουτ» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του πολυσύνθετου παίκτη της Οδηγήτριας, για να προσθέσει:

«Αντιμετωπίσαμε μία εξαιρετική ομάδα, όπως είναι η Κύπρος Κορυδαλλού, η οποία με την συνολική της εικόνα πιστοποίησε την πολύ καλή φετινή της πορεία. Πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά και το κάθε λάθος κοστίζει ακριβά.  Από την πλευρά μας στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν να πετύχουμε ισάριθμες νίκες, ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

 

 

 

Related posts

Αστέρια Δραπετσώνας: «Τέλος» ο Δαούτης

Nάσος Φακίδης

«Πέρασε» από την Δραπετσώνα η Χαραυγή

Kώστας Παλαιολόγος

Εύκολο απόγευμα για Αμφιάλη

Nάσος Φακίδης