free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σούλης Παπαδόπουλος: «Υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη»

Ο επιτυχημένος τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε στις δηλώσεις του οτι η ομάδα του είναι η καλύτερη του δευτέρου γύρου, τονίζοντας οτι έχει το πλεονέκτημα θεωρητικά να κόψει πρώτη το νήμα.

 

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Σούλης Παπαδόπουλο, προέβη στην παρακάτω δήλωση για το παιχνίδι ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – Εργοτέλης (1-2) στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τη μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε την κατηγορία.

Επίσης συγχαίρω τους συνεργάτες μου και τον κόσμο μας, καθώς για πρώτη φορά αισθανθήκαμε ότι παίζαμε στο γήπεδο μας παρότι βρισκόμασταν εκτός έδρας. Μας βοήθησαν πάρα πολύ και αυτό που θα κάνουμε εμείς για εκείνους είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε με το ίδιο πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.

Δεν θα πω ότι είμαστε φαβορί για την άνοδο ή ότι θα κόψουμε πρώτοι το νήμα, καθώς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε 2 βαθμούς πίσω από τον Ιωνικό, όπως είπε και ο αντίπαλος προπονητής. Να του θυμίσω όμως ότι εμείς έχουμε παίξει 1 παιχνίδι λιγότερο και συνεπώς θεωρητικά έχουμε το πλεονέκτημα. Αυτό όμως έτσι κι αλλιώς δεν λέει τίποτα, αυτό που μετράει είναι σε ποια θέση θα βρισκόμαστε στο τέλος του πρωταθλήματος.

Είμαι υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα που έχω στον Εργοτέλη, καθώς οι αντίπαλοι μας παραδέχονται πλέον ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, όπως έκανε και ο τότε προπονητής του Ιωνικού μετά τον πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα.

Έχω πει ότι ο Ιωνικός ήταν καλύτερη ομάδα από τον Εργοτέλη στον 1ο γύρο, όμως τώρα ο Εργοτέλης είναι η καλύτερη ομάδα του 2ου γύρου.

Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, τον επόμενο «τελικό» για εμάς, άλλωστε από την ημέρα που ήρθα στον Εργοτέλη όλα τα ματς είναι τελικοί και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.

Οπότε πλέον είμαστε προσηλωμένοι στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό που είναι πάρα πολύ δύσκολο για πολλούς λόγους».

Related posts

Γκιάτης και Μπατής: “Δουλεύουμε σκληρά στο Κερατσίνι”-Ξεκίνησε το παιδικό και το εφηβικό

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα της Γ΄ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο για τη 13η Αγωνιστική

Abola Newsroom

Το αστέρι του Ηρόδοτου, τον επιθετικό Μπερνιδάκη απέκτησε το Κερατσίνι

Abola Team 3