free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Νίκες για Ακράτητο, Μικρασιατική, Ηρακλή Ελευσίνας στην ΕΠΣΔΑ

Εντυπωσιακός για μια ακόμα φορά αλλά και πάνω απ’ όλα ουσιαστικός ο Ακράτητος με ηγέτη και σκόρερ τον Γιώργο Τσιγγοπουλο(17′ και 20′) που πέτυχε δυο όμορφα γκολ αλλά και με ένα γκολ ακόμα του Τάσου Παρασιδη 89′ από ασίστ του πρώτου επικράτησε του Αστέρα Μαγούλας με 3-0.

Διαιτητής ο Αλιάγας.Βοηθοί: Κουρομπίλια-Φαρμάκης.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ(προπονητής Γιώργος Ανανιάδης): Νικολάκης, Κοκαβέσης, Χριστδουλίδης, Λαυρεντίεβ, Σιακαβάρας, Μπαρντόκ, Λούντζης, Ιωάννου(85’ Κούκας), Παλαβός, Παρασίδης(58’ ,Τσιγγόπουλος, Καπουράνης(9’ λ.τρ. Καμπέρης).

ΑΣΤΕΡΑΣΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Δήμος Ρόκκας): Κανπογιάννης, Κεσόβ, Κουσιώρης(23’ Χαλβατζίου), Κατσανέας, Πέππας, Μπάλα, Μπόνο(68’ Φίλης), Μπούσης(76’ Ηλιόπουλος), Εφραιμίδης, Στεφανίδης, Σακόβ.

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Ηρακλής Ελευσίνας επί του ΠΑΟΚ Μάνδρας με 1-0.

Στο 34’ σε κεφαλιά του Παπακωνσταντίνου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κανταρτζής βγήκε στην αντεπίθεση αλλά στο σούτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Σπαχίγια. Στο 48’ ο Λόλι πέρασε στην αντεπίθεση μόνος με τον Τζωρτζινάκη σούταρε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.

Στο 56’ ο Γιώργος Κανταρτζής με ένα ξερό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σπαχίγια γράφοντας το τελικό 1-0. Στο 68’ κόρνερ του Μπρέγκου κεφαλιά του Μουράτι άουτ. Τρία λεπτά αργότερα κόρνερ του Γκίνη ο Πατσιονίδης έπιασε την κεφαλιά και απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Διαιτητής Μεντής Σ. Βοηθοί: Πιπή Β. –Οικονόμου Κ.

Παρατηρητής Αγώνα ο Πάρης Τσιμίκος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ(προπονητής Μιχάλης Κατσάφαρος):Τζωωρτζινάκης, Τζαφέρης. Βούκα, Δικράν, Πατσιονίδης, Γκόρος, Μουράτι, Γκίνης, Κανταρτζής, Τσολερίδης(50’λόγω τραυματισμού Μπρέγκου), Τσεβάς(84’Χατζηαντωνάκης).

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ(προπονητής Μιχάλης Κάσδαγλης):Σπαχίγια, Κακοσίμος, Θεοδωρόπουλος, Θ, Πετσίτης(60’Πέτρου ΙΙ), Πέτρου Ι,Θεοδωρόπουλος Δ, Λόλι(60’Λογοθέτης), Μαντζιούρας, Ριζάι, Σγορόπουλος(75’ Δούκας), Παπακωνσταντίνου.

Ο Μικρασιατική Μεγάρων στο πλαίσιο της πρώτης της παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας επικράτησε με 4-0 του Κριού Ασπρούργου και πανηγύρισε την άνοδό της.

 
Τα τέρματα της ομάδος του Χάρη Κουστέρη σημείωσαν οι:  Λέζι 1′   Φουρνάρης 38′ με πέναλτι (ανατροπή Ζουμπουρλή), Χαμπιλάι 45′  και Ζουμπουρλής 56′.

Διαιτητής: Μπούρδος. Βοηθοί:  Καντανολέων, Κορέστη.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΜΕΓΑΡΩΝ (προπονητής Χάρης Κουστέρης): Παπακωνσταντίνου, Αριστόπουλος, Γκουτσούλας, Κούτσι, Βοϊδήλας, Καραμπλάκας, Χαμπιλάι (60΄ Βαγιανός), Λουκίδης, Φουρνάρης (80΄ Σακερλής), Λέζι (69΄ Καλαϊτζής), Ζουμπουρλής.

ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ(προπονητής Μπάμπης  Λιαιλίας): Σωπιάδης (90΄ λ.τρ. Σεβαστόπουλος), Παπαδόπουλος, Καλοείδας, Λινάρδος, Σίνος, Πασαλίδης, Βαλμάς, Στεφανίδης, Τσολερίδης (73΄ Πέππας), Τόλας, Ευσταθιάδης.

 

Related posts

Βύζας Μεγάρων: “Κωνσταντίνε Λιολιο περαστικά”

Abola Newsroom

ΕΠΟ: Επίσημη η ματαίωση των τοπικών πρωταθλημάτων για το 2020-21

Γιώργος Ανανίδας

Συλλυπητήρια στον Γιάννη Στάθη

Nάσος Φακίδης