free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπαλαφούτης: «Να δουλέψουμε σε επαγγελματικά πρότυπα»

 

Στην  ανάγκη ο Ατρόμητος Κερατσινίου να δομηθεί κάτω από επαγγελματικές και στέρεες βάαεις αναφέρθηκε ο πορτιέρο των «κυανοκίτρινων» Κώστας Μπαλαφούτης.

 

 

Την εξαιρετική του πορεία στον δεύτερο όμιλο της Β’ Κτηγορίας ΕΠΣ Πειραιά συνέχισε απτόητος ο Ατρόμητος Κερατσινίου με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης Μοσχάτου με 3-2.

Μία επιτυχία, που έδωσε τη δυνατότητα στους «κυανοκιτρίνους ωνα εδραιωθούν στην τρίτη θέση συγκατοικώντας με τα Αστέρια Δραπετσώνας με 40 πόντους και να ελπίζουν βάσιμα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Ο πορτιέρο της ομάδας Κώστας Μπαλαφούτης με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Abola.gr» έδωσε το δικό του στίγμα για την συνέχεια:

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πηραμε επί της Αναγέννησης Μοσχάτου, αφού μας διατήρησε σε τροχιά ανόδου. Συνεχίζουμε με την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα, ώστε να παλέψουμεμέχρι τέλους τηη επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει, έστω και μέσω των πλέι – οφ» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου τεματοφύλακα του Ατρομήτου Κερατσινίου, για να προσθέσει:

 «Είναι πολύ σημαντικό να δουλέψουμε σε επαγγελματικά πρότυπα. Θα πρέπει σιγά – σιγά να μπαίνει στην άκρυ του μυαλού μα ςη ιδέα να δουλέψουμε ακόμη πιο σοβαρά και συγκροτημένα. Να αποκτήσουμε μία πιο επαγγελματική νοοτροπία, τόος στις προπονήσεις, όσο και γενικότερα στον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση. Το τελευτάιο δίμηνο βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό φεγγάρι, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στα τελευταία εννιά παιχνίδα που έχουμε δώσει, μετράμε απολογισμό έξι νικών δύο ισοπαλιών και μίας ήττας. Επίσης, αποκτούμε ακόμη μεγαλύτερη συνοχή κι αυτό μαρτυράει το γεογνός ότι είμαστε οι πρωταθλητές στην δημιουργία ευκαιριών»

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Αναβολές σε Γ’ Εθνική και Γυναικείο

abola10

Ο Ατρόμητος Κερατσινίου 3-1 εκτός το Νέο Ικόνιο

Abola Team 3

ΧΟΛΕΒΑΣ: Πριν το Πάσχα δεν πρόκειται να επιστρέψουμε στα γήπεδα…

Abola Team