free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με τις ρεζέρβες ο Εργοτέλης νικητής στο τουρνουά της Μινωϊκής

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, άφησε εκτός του Τουρνουά της Μινωϊκής τα περισσότερα βασικά στελέχη της ομάδας προκειμένου να ξεκουραστούν, με τον Εργοτελη να κατακτάει την πρώτη θέση του.

Ο Εργοτέλης αναδείχθηκε νικητής του 1ου Τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε την Μ. Τετάρτη η ομάδα της Μινωικής για να τιμήσει τη μνήμη του ποδοσφαιριστή της Νίκου Σφακιανάκη, στο γήπεδο του Πανεπιστημίου με τη συμμετοχή του Εργοτέλη, του Ερμή Ζωνιανών και του ΠΟΑ.

Ο Εργοτέλης αντιμετώπισε στο 1ο ματς τον Ερμή Ζωνιανών, επικρατώντας 2-1 στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς η κανονική διάρκεια (45´) ολοκληρώθηκε 0-0.

Από την άσπρη βούλα ευστόχησαν οι Μίνγκας και Μπρατσιάνι, ενώ αστόχησαν οι Ρουσάκης και Λέτσο, με τον τελευταίο όμως να αποκρούει τις εκτελέσεις των Πουλάκη, Ραπτάκη και Ρόβα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Λέτσο, Καρράς, Δουλγεράκης, Γκαρακλίδης, Παπαπαναγιώτου, Ρουσάκης, Κατσούρι, Μανουσάκης, Μίνγκας, Μπρατσιάνι, Καϊμακαμούδης.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Ανδρεαδάκης, Ρουσάκης, Ραπτάκης, Ταβλαδωράκης, Ρουμπάκης, Πλουσής Δ. (λ.τρ. 26’ Γεμιστός), Αργκιλέσι, Σκουτέλης, Λαδιανός, Τοπούζης, Ρόβας.

Στον Τελικό τουΤουρνουά ο Εργοτέλης νίκησε 3-0 με γκολ των Ιατρούδη (7’), Λυδάκη (10’) και Καϊμακαμούδη (29’) τη διοργανώτρια Μινωική, η οποία είχε επικρατήσει νωρίτερα του ΠΟΑ με 1-0, κατακτώντας την 1η θέση.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Παπουτσιδάκης, Αποστολάκης, Τσακάνι, Χατζηδημητρίου, Ρουμελιώτης, Καστελλιανάκης, Μπαντούνας, Λέσι, Μούτσι, Κλίνης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Χανιωτάκης, Λούσι, Παπαπαναγιώτου, Δουλγεράκης, Καρράς, Ρουσάκης, Κατσούρι (13’ Σεραφειμίδης), Ιατρούδης, Κουτσογιαννάκης, Λυδάκης, Καϊμακαμούδης.

Σημειώνεται ότι ο προπονητής του Εργοτέλη, Σούλης Παπαδόπουλος, άφησε εκτός τουρνουά τα περισσότερα βασικά στελέχη της ομάδας μας προκειμένου να ξεκουραστούν, ενώ χρησιμοποίησε τους Ιατρούδη, Δουλγεράκη, Κουτσογιαννάκη, Λούσι, Λυδάκη, Κατσούρι και Σεραφειμίδη από την ομάδα των Νέων Εργοτέλη που πρωταγωνιστεί στην Α2’ ΕΠΣΗ.

Τη βράβευση στον Εργοτέλη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά πραγματοποίησε ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης, ο οποίος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας μας Τάσο Ρουσάκη.

Related posts

Ανακοίνωση από το Κερατσίνι για τα περί ψιθύρων

Abola Team 3

Στον Γκάτζιο η τεχνική ηγεσία της Προοδευτικής!

Abola Team 2

Με το ένα “πόδι”… εκτός ο Παναρκαδικός!

Abola Newsroom