free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Να διαφυλάξουμε την πέμπτη θέση»

Το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

Την πιο «χρυσή» ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ απώλεσε ο Αστέρας Ζωγράφου με την ήττα με 2-1 όπου υποχρεώθηκε από την δεύτερη στην κατάταξη Ελευθερούπολη. 

Μία ήττα, που έφερε τους «κυανέρυθρους» στην πέμπτη θέση του ομίλου και μάλιστα με βαθμολογικό χάντικαπ οκτώ πόντων από την δεύτερη Ελευθερούπολη (σ.σ. 53 έναντι 45 βαθμών), οι οποίοι πλόν καλούνται να δείξουν χαρακτήρα στις εναπομείνασες τέσσερις καθοριστικές «στροφές» του πρωταθλήματος, ώστε να διατηρήσουν ακλόνητες  τις ελπίδες τους για το κυνήγι των μπαράζ ανόδου. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς στο «Αbola.gr»:

 «Δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι θετικό απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι αξιόλογη ομάδα, όπως είναι η Ελευθερούπολη, η οποία απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά σον βαθμολογικό πίνακα.Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ το δεύτερο γκολ, που δεχθήκαμε προήλθε από λάθος της άμυνά μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με σκοπό να διαφυλάξουμε τουλάχιστον την πέμπτη θέση του ομίλου και να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα μπαράζ ανόδου» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Αστέρα Ζωγράφου, για να προσθέσει:

 «Στα εναπομείναντα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, ώστε να αφήσουμε μία καλή γεύση για την φειτνή προσπάθειά μας

 

 

Related posts

Τριάρα ανόδου ο Κένταυρος Βριλησσίων!

abola10

Μανούσος: «Με νίκη επί Κεραμεικού ακόμη πιο κοντά στον στόχο»

Νέο χτύπημα με Σταμάτη η Αθηναΐδα!

abola10