free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανούσος: «Με νίκη επί Κεραμεικού ακόμη πιο κοντά στον στόχο»

Στην κρισιμότητα του επερχόμενου ντέρμπι με τον Κεραμεικό, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Υμηττού Στέλιος Μανούσος. 

 

 

 

 

Το πιο ευρύ σκορ της 27ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πέτυχε ο Υμηττός, συντρίβοντας με 5-0 εκτός έδρας τα ισχυρά Ιλίσια 2004, προκαλώντας αίσθηση. 

Το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών με τον πλέον εντυπωσιακό κι εμφατικό τρόπο, πετυχαίνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου της απευθείας παραμονής στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Με τον Πρόεδρο Στέλιο Μανούσο να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη, ώστε αν διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την εξασφάλιση της απευθείας παραμονής. Ήμασταν πάρ απολύ καλοί , συγκεντρωμλένοι κι αποφαιστικοί, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, διάστημα, όυ επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας. Σίγυρα δεν θα πρέπει να παραγωνρίζουμε το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας παρατάχθηκε με πολλές και σοβαρές απουσίες. Η προσοχή μας πλέον, στρέφεται αποκλειστικά στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Κεραμεικό, το οποίο είναι ένα πραγμαιτκό ντέρμπι. Συγκεντρωνόμασρτε και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα, όπου όλοι θέλουμε. Με δνεχόμενη νίκη θα βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στον στόχο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, οι οποίοι αποδεικνύουν ότι στην ημέρα τους μπρυν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό μαρτυρούν, άλλωστε και οι νίκες που έχουμε πετύχει επί των Άγιαξ Ταύρου και Αστέρα Ζωγράφου»

 

 

.

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!»

Abola Newsroom

Φιλίππου: «Να αποδείξουμε ότι παλεύουμε όλα τα ματς!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Η ομάδα έχει πολύ λαμπρό μέλλον!»

Kώστας Παλαιολόγος