free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Για τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Πετρούπολης»

Το στίγμα του για την προσεχή κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αναγέννηση Πετρούπολης, έδωσε ο έμπειρος στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης. 

 

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερος ο Παράδεισος Αμαρουσίου με την σπουδαία σε αξία νίκη του επί του Θεμιστοκλή Αιγάλεω με 2-1.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων σχεδόν να … αγκαλιάσει την απευθεία παραμονή του στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Ο Αλέξης Στούλης, ο οποίοε για ακόμη ένα φετινό παιχνίδι πέρασε στη πρώτη γραμμή των διακριθέντων, έσπευσε να δώσει το στίγμα του για την κρίσιμη τελική ευθεία του «μαραθωνίου»

 

«Πήραμε μάι ιδιαίτερα σημαντική νίκη στην προσπάθεια, που κάνουμε για την εξασφάλιση της πευθείας παραμονής. Ο Θεμιστοκλής με την εν γένει παρουσία του μας  δυσκόλεψε και γενικότερα απέδειξε ότι η βαθμολογική θέση που κατέχει, τον αδικεί. Η προσοχή μας πλέον έει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην προσεχή κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Πετρούπολης.

 

Χρειαζόμαστε νομίζω ένα πόντο, ώστε να οριστικοποιήσουμε την σωτηρία μας και παράλληλα να μην εξαρτιόμαστε από αποτελέσματα άλλων αναμετρήσεων.

 

Μπορεί ο αντίπαλός μας να «καίγεται» για βαθμούς που αφορούν την παραμονή του, όμως εμείς θα προσεγγίσουμς και αυτό το ματς όπως όλα. Θα πάμε για την νίκη, ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας και παράλληλα στα επόμενα ματς αν δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά που προέρχονται από το εφηβικό μας τμήμα»

 

 

Related posts

Κουτσουδάκης: «Προσηλωμένοι κόντρα στους Αμπελόκηπους»

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε το ντέρμπι η Ανθούπολη

abola10

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Πίστη Ρηγόπουλου για ανάκαμψη!

abola10