free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την νίκη-παραμονής επί του ΠΑΟ Ρουφ απένειμε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος. 

 

 

 

Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας έδειξε ο Αθηναίκός απέναντι στο ΠΑΟ Ρουφ!

 

Οι Βυρωνιώτες, οι οποίοι έπαιζαν τα ρέστα τους για την εξασφάλιση της παραμονής θριάμβευσαν με 3-1 της «Αούστρια» η οποία μέχρι πριν δύο αγωνιστικές διεκδικούσες με αξιώσεις ακόημ και τον τίτλο του πρωταθλητή στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας παρουσιάζοντας ψήγματα της ποιότητά τους.

 

Οι «Λόρδοι» επισφράγησαν την παραμονή τους, γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον Χρήστο Κιούρκο, πυ με τη σειρά του απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπαλου, όπως είναι ο ΠΑΟ Ρουφ. Οι παικτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το επίτευγμά τους, αλλα και τον τρόπο που αντέδρασαν. Παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, δεν πτοηθήκαμε.Αντιδράσαμε άμεσα και θωρώ ότι κλειδί στη εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν το γεογνός ότι ισοφαρίσαμε τρία λεπτά μετά το γκολ που δεχθήκαμε.

Από εκείνο το σημείο θεωρώ ότι μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Αθηναϊκός.

 

Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε και χάσαμε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούμε, δεν τα καταφέραμε, ωστόσο στο δεύτερο μέρος σημειώσαμε άλλα δύο γκολ με τα οποία  φτάσαμε στην πολύτιμη νίκη. Φανήκαμε αρκετά δυνατοί και φτάσαμε στην νίκη που τόσο πολύ θέλαμε. Δείξαμε συγκέντρωση, πα΄θος, ενέργεια, στοιχεία τα οποία μας ώθησαν σε αυτό το αποτέλεσμα»

Related posts

Παπαρούνης: «Να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν»

Kώστας Παλαιολόγος

Πανέτοιμος για τον ημιτελικό ο ΓΣ Αργυρούπολης

abola10

Βροχή τα γκολ στην Πετρούπολη!

abola10