free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ντεντόπουλο και Παπάζογλου τα Μελίσσια

Την ένταξη του έμεπιρου αμυντικού και του νεαρού πορτιέρο (φωτό) ανακοίνωσε ο σύλλογος των βορείων προαστίων.

 

 

 

Την μεταγραφική τους αντεπίθεση ξεκίνησαν τα Μελίσσια!

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ολοκλήρωση των δύο πρώτων τους μεταγραφικών κινήσεων, ενισχύοντας σημαντικό το έμψυχο δυναικό της ομάδας, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που την περιμένει στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα των Μελισσίων θα φιγουράρουν στο εξής οι Μπάμπης Ντεντόπουλος και Φώτης Παπάζογλου.

Ο πρώτος προέρχεται από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης καλύπτει την νευραλγική θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και αποτελεί προσωπική εισήγηση του προονητή Δημήτρη Μπουγά, με τον οποίο συνυπήρξαν στην ομάδα της Αργυρούπολης τα δυόμιση προηγούμενα χρόνια, Επίσης, έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία σε Κοψαχείλα και ΑΟ Πατρών.

Όσον αφορά το έτερο απόκτημα πρόκειται για τον 20χρονο τερματοφύλακα Φώτη Παπάζογλου, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΟ Κηφισιάς, ενώ πριν από δύο χρόνια υπερασπιζόταν και την εστία της Καλλονής.

 

Μπουγάς: «Δεν έχουμε περιθώρια»

Με ξεκάθαρο στόχο να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα ριχτούν τα Μελίσσια στην πρώτη τους επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για το 2018 κόντρα στον Αττικό.

Η ομάδα των βορείων προαστίων παλεύει για την παραμονή της στον δεύτερο όμιλο της Β’΄ΕΠΣΑ ,με τον τεχνικό ηγέτη Δημήτρη Μπουγά να δηλώνει τα εξής:

«Εδώ που βρισκόμαστε δεν έχουμε περιθώρια να επιλέγουμε παιχνίδια. Όλες οι αναμετρήσεις που μας περιμένουν στο εξής είναι δύσκολες και θα πρέπει να τα δίνουμε όλα, ώστε να κυνηγάμε βαθμούς. Το ίδιο θα πράξουμε κόντρα στον Αττικό. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε δουλέψει πολύ εμπειριστατωμένα το διάστημα της διακοπής και θα παλέψουμε όσο μπορούμε για το καλύτερο δυνατό»

Related posts

Μπουγάς: «Να διατηρήσουμε τη διαφορά από τους διώκτες μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Σπυράκης: «Μόνο νίκες με Αττικό και Ιάσωνα!»

ΑΟ Ιλίου – Νέα Σμύρνη 2-1 (vid)

abola10