free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Βιλαντώνη ο ΠΑΣ Γαλάτσι!

Την απόκτηση του 24χρονου μέσου από την Αγία Παρασκευή ολοκλήρωσε η ομάδα των βορείων προαστίων.

 

 

«Κόλπο-γκρόσο με την απόκτηση του Κωνσταντίνου Βιλαντώνη πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γαλάτσι!

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων ετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην πρώτη τους μεταγραφή για την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου

Κι αυτό, διότι έφτασαν στην ένταξη του 24χρονου μέσου από την Αγία Παρασκευή ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ τους ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, που τους περιμένει στον ιδιαίτερα ανταγωνστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Οι μεταγραιφκές επιδιώξεις του συλλόγου, όμως δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ψηλά στις προτιμήσεις βρίσκεται και η περίπτωση ενός αξιόλογου επιθετικού, ο οποίος προβλέπετια να ισχυροποιήσει σε σημαντικό βαθμό την εμπροθοσφυλακή της ομάδας.

 

 

Ζαμπούρας: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι»

Η επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μετά την πάραδο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων βρίσκει τον ΠΑΣ Γαλάτσι να δοκιμάζεται στην έδρα του ΑΟ Βύρωνα.

Με τον τεχνικό ηγέτη Θανάση Ζαμπούρα να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Επιστρέφουμε στις επίσημες αγωνιστικές μας υπχορεώσεις μ’ ένα αρκετά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα μ’ ένα  πολύ αξιόλογο προπονητή, η οποία παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της, Προερχόμαστε από δύο άτυχα αποτελέσματα, παρά το γεγονός ότι στα συγκεκριμένα παιχνίδια η απόδοση της ομάδας μου κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και επιθυμούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο 2018. Ξεκάθαρος στόχος μα είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, έχοντας βέβαια, ως προοπτική να αποδίδουμε όμορφο ποδόσφαιρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Θανάση Ζαμπούρα, για να προσθέσει:

«Την ίδια στιγμή, θα φροντίσουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε πολά παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, προσβλέποντας στη διαρκή ανάδειξή τους».

 Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Τσόλκας, Μπίλιας και το Θεοφύλακτος για προσωπικούς λόγους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Δαβής: «Νιώθω υπερήφανος για τους μάγκες μου!»

Κουτσουδάκης: «Μπορούσαμε πολύ μεγαλύτερο σκορ!»

Ψύλλιας: «Μας επηρέασε η καθυστερημένη έναρξη»

Kώστας Παλαιολόγος