free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Μας επηρέασε η καθυστερημένη έναρξη»

Στην καθυστερημένη έναρξη και την  έλλειψη ρυθμού απέδωσ εο τεχνικός της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας τους λόγους που η ομάδα του αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στον Άρη Χολαργού

 

 

 

Με εντός έδρας  ισοπαλία 1-1 κόντρα στον σκληροτράχηλο Άρη Χολαργού ολοκλήρωσε η Αλσούπολη τις επίσημες αγωνισιτκές της υποχρεώσεςι για το 2018.

 

Ένα αποτέλεσμα το οποίο στέρησε τη δυνατότητα στο συγκρότημα τνω βορείων προαστίων να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε μία αναμέτρηης, η οποία ωστόσο ξεκίνησε με 75 λεπτά καθυστέρηση, λόγω απουσίας γιατρού στον αγωνιστικό χώρο. Γεγονός το οποίο τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός Θανάσης Ψύλλιας:

 

«Από ένα σημείο και έπειτα θεωρώ ότι μας επηρέασε πάρα πολύ η καθυστερημένη έναρξη του αγώνα,. Το ματς ήτα προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα κι άρχισε στις 4:15 μ.μ. λόγω μη παρουσίας γιατρού στο γήπεδο. Κια οι δύο ομάδες μπήκαν αποσυντονισμένες. Δεχθήκαμε ένα κρύο» γκολ από στημένη φάση και στη συνέχεια … τρεχαμε να ισοφαρίσουμε το ματς. Πιέχαμε τον αντίπαλό μας στο μισό γήπεδο και τουλάχιστον φττάσμαε στην ισοφάρισης το τέλος του αγώνα και τσώσαμε τον βαθμό. Στυνεχίζουμε την προσπα΄θεια».

 

Φιλικό με τη Νέα Ιωνία θα δώσει η Αλσούπολη την ερχόμενη Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ.

 

 

 

Related posts

Η Κορωνίδα με γκολ του Χρηστίδη 1-0 τον Ποσειδώνα

Τάσος Ζαφειρίου

Τζώτζης: «Νίκη που θα μας δώσει ώθηση»

Τζώτζης: «Δείξαμε χαρακτήρα!»