free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Να κλείσουμε ιδανικά τη σεζόν»

 

Η όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική παρουσία της ομάδας , αποτελεί προτεραιότητα για τον τεχνικό του Ιπποκράτη Κώστα Ζαμπέτα.

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Ιπποκράτης τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας, πριν τον ερχομό του Πάσχα, διασύροντας με το εμφατικό 5-0 τον Αστέρα Εξαρχείων.

Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε από εξαιρετική εμφάνιση, με τους παίκτες του Κώστα Ζαμπέτα να αναδεικνύουν ένα μέρος των πλούσιων αγωνιστικών τους αρετών

Ο έμπειρος τεχνικός του Ιπποκράτη, μιλώντας στο «Abola.gr», στάθηκε στην αξία που έχει αποκτήσει για την ομάδα του η διατήρηση του ίδιου αξιόπιστου αγωνιστικού προσώπου μέχρι το τέλος των φετινών της υποχρεώσεων:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των παικτών μου στο παιχνίδι με τον Αστέρα Εξαρχείων Παρουσιάσαμε πολύ καλά στοιχεία, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Ζαμπέτα, για να προσθέσει: 

 

 «Αυτό που προέχει, είναι να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και στα τρία επόμενα παιχνίδια, που μας περιμένουν μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, ώστ να κλείσουμε ιδανικά τη φετινή σεζόν. Μετά την πάραδο των εορτών του Πάσχα καλούμαστε να δώσουμε μία σειρά πολύ δύσκλων αγώνων, αρχής γενομένης με την πρωτοπόρο Πέρα Κλουμπ, όπου θα προετομαστούμε , με σκοπό να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Με σκοπό να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται» 

 

Related posts

Πήρε Μακρή ο Αττικός

Abola Team 2

Δεν χαρίζονται στο Χαλκηδονικό!

abola10

Παγκράτι-Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης 4-0

Abola Team 3