free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέρνει δέκα παίκτες ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό

Έτοιμος να τα ξηλώσει όλα στον Ολυμπιακό είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με στόχο να δημιουργήσει και πάλι την ομάδα που οραματίζονται οι οπαδοί της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να αποκτηθούν δέκα τουλάχιστον παίκτες. Μιλάμε για παίκτες εντεκάδας έτοιμους δηλαδή να παίξουν από την πρώτη στιγμή και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των οπαδών του Θρύλου και κυρίως στους υψηλούς στόχους που φυσικά θα έχει και πάλι η ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα “κυκλοφορούν” Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί το προσεχές καλοκαίρι για την απόκτηση: Δυο αριστερών μπακ, ενός στόπερ (και αυτός με την προϋπόθεση πως δεν γυρίζει-μένει ο Σιόβας), ενός αναπληρωματικού δεξιού μπακ, ενός “εξαριού” (με την προϋπόθεση πως δεν μένει ο Σιώπης), ενός ακόμη “οκταριού”, ένας εξτρέμ πέραν της επιστροφής Γιαννιώτα και δυο επιθετικών!

Στην περίπτωση των επιθετικών που πρόκειται να φορέσουν από το καλοκαίρι και μετά την ερυθρόλευκη φανέλα αυτοί δεν αποκλείεται να είναι ο Βέλλιος και ο Αραούχο-“Μιραλάς” ή αν θα είναι κάποιοι άλλοι, θα δείξει μέσα στο επόμενο διάστημα. Πάντως το πλάνο αυτό είναι, μαζί φυσικά και με μια σκάντζα του Καπίνο, που όπως έχουμε πει πιθανότατα θα είναι ο Γιαννιώτης!

Παράλληλα θεωρείται δύσκολο να πωληθούν οι Ρέτσος, Σεμπά, Καπίνο.

Επίσης είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να αποκτήσει και δύο παίκτες από τον Πανιώνιο.

Related posts

Με “υπογραφή-γκολάρα” Νεϊμάρ.. το τρίποντο της Παρί! (vid)

Abola Newsroom

Φιλικός αγώνας για καλό σκοπό

Abola Newsroom

Παρελθόν ο Πασπαλιάρης από τον Απόλλωνα Λάρισας

Abola Team 2