free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Άρης Χανιώτης: «Βάζουμε τις βάσεις για την άνοδο»

 

Την ακλόνητη πίστη του για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία εξέφρασε ο έμπειρος μεσοαμυντικός του Ατρομήτου Κερατσινίου Άρης Χανιώτης.

 

Το πιο αποφασιστικό βήμα μέχρι το …επόμενο όσον αφορά την προσπάθεια επίτευξης του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Κερατσινίου με την σπουδαία του νίκη επί του Αστέρα Νικαίας με 2-1.

Οι «κυανοκίτρινοι» αποδίδοντας εξαιρετικά και δείχνοντας συνέπεια, έφτασαν στο πολύτιμο τρίποντο, το οποίο τους εδραίωσε στην τρίτη θέση του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΠ με 43 πόντους κι ενώ απομένει μία μόλις «στροφή» πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης Χανιώτης πρόσθεσε ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση στο ενεργητικό του, την οποία συνδύασε με το έβδομο φετινό του τέρμα, ευστοχώντας σε εκτέλεση πεναλτι στο 31’ με το οποίο άνοιξε το σκορ για τους «κυανοκιτρινους». Ο 33χρονος μεσοαμυντικός, που έχει να επιδείξει στο παλμαρέ του αρκετές παραστάσεις πρωταθλητισμού με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» έδωσε το σύνθημα για την εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της ανόδου:

«Είιμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι από την νίκη που πετύχαμε απέναντι στον Αστέρα Νικαίας. Μία επιτυχία, η οποία μας εδραίωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μας παρέχει τη δυνατότητα να ατενίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη πίστη την καθοριστική συνέχεια, ενόψει των πλέι – οφ που θα κρίνουν την άνοδο. Βάζουμε τις βάσεις για την εκπλήρωση του στόχου.  Βλέπουμε την συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνυμε ταμείο».

  

 

 

 

 

 

Related posts

Επέστρεψε στον Ήφαιστο ο Πάρης Λοκόσης

Kώστας Παλαιολόγος

ΧΟΛΕΒΑΣ: Πριν το Πάσχα δεν πρόκειται να επιστρέψουμε στα γήπεδα…

Abola Team

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team