free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πλάκας: «Παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς με Ερμή!»

 

 

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Ερμή Κορυδαλλού αναφέρθηκε ο αμυντικός της Οδηγήτριας Άρης Πλάκας.

 

Σε περίπατο μετέτρεψε η Οδηγήτρια την αναμέτρηση με την ΑΕ Μαύρου Αετού-Ολυμπιάδας επικρατώντας πανεύκολα με 3-0.  

Οι «ερυθρόλευκοι» αναδεικνύοντας πτυχές των αρετών τους δεν δυσκλεύτηκαν να κάμψου την αντίσταση των αντιπάλων τους και πλέον χρειάζονται έναν μόλις βαθμό στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στον Κορυδαλλό, κόντρα στον τοπικό Ερμή, ώστε να αναδειχθούν και μαθηματικά πρωταθλητές στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγοριας.

Ο Άρης Πλάκας, που απορτελεί έναν από τους σημαντικότερους συντελεστές της εκπληκτικής πορείας που πραγματοποιεί η Οδηγήτρια τα τελευταία χρόνια με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Abola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα αναφορικά με την κρισιμότητα, που κρύβει για την ομάδα του η επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ερμή Κορυδαλλού:

«Πετύχαμε ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Πλέον συνεχίζουε ταπεινά και συγκεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ερμή Κορυδαλλού. Ένα παιχνίδι, όπου κυριολεκτικά παίζουμε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς κι οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Διπλό» στην Δραπετσώνα ο Αμπελακιακός

Kώστας Παλαιολόγος

«Σαρωτικός» ο Ερμής

Nάσος Φακίδης

ΚΑΡΑΒΑΣ: Φουλ επίθεση κατά της ΕΠΣΠ από τους παίκτες

abola10