free page hit counter
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λάμπρος Χανιώτης: «Να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει ο Αίας!»

 

Το σύνθημα για την επιστροφή του Αίαντα Σαλαμίνας στις επαγγελματικές κατηγορίες τα επόμενα χρόνια έδωσε ο Λάμπρος Χανιώτης.

 

 

  

Ένα μόλις βήμα πρν την μαθηματική του επιστροφή στην Α’ Κατηγορία Πειραιά απέχει πλέον ο Αίας Σαλαμίνας. 

Η ιστορική ομάδα του νησιού, η οποία μέχρι το ξεκίνημα της δεκαετίας που διανύουμε, βρέθηκε να αγωνίζεται στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής, απέχει πλέον έναν μόλις βαθμό από την μαθηματική κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.  

Ο Λάμπρος Χανιώτης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους συντελεστές της εξαιρετικής φετινής πορείας. Ο έμπειρος και ποιοτικός φορ με την πολύχρονη θητεία του στις επαγγελματικές κατηγορίες, άνοιξε την καρδιά του στο «Abola.gr » κι έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για την επιστροφή των «κυανόλευκων» στις ανώτερες κατηγορίες. 

Αρχικά όταν ρωτήθηκε για την ήττα από την Αμφιάλη αρκέστηκε να τονίσει: 

«Από το συγκεκριμένο ματς έχουμε πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία του Πουλόπουλου. Εγώ από την πλευρά μου αναρωτιμάι για ποιό λόγο ο συγκεκριμένος ρέφερι σφύριξε και τα δύο ντέρμπι με την συγκκειρμένη ομάδα; Τέλος πάντως, αυτό, που προέχει, είναι ο Αίας Σαλαμίνα ότι θα πρέπει να εμπνέει τον σεβασμό όλων. Κουβαλάει μία τεράστια ιστορία». 

Στη συνέχεια ο Χανιώτης εστίασε στο γεγονός ότι οι «κυανόλευκοι» απέχουν έναν  μόλις πόντο από την επάνοδό τους στην Α’ Κατηγορία: 

«Ξεχνάμε το παιχνίδι με την Αμφιάλη κι επικεντρωνόμαστε στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Δία Κορυδαλλού, όπου χρειαζόμαστε έναν βαθμό, ώστε να πανηγυρίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Με την απίστευτη συμπαράσταση του κόσμου μας έχουμε όλα τα φόντα να τα καταφέρουμε. Σε αυτό το σημείο αισθάνομαι τη ανάγκη να τονίσω ότι ο κόσμος μα ςείναι φανταστικός. Να σκεφτείς ότι σε ματς Β’ Κατηγορίας κατά μέσο όρο στο γήπεδο έρχοντια τουλάχιστον 500 οπαδοί μας ενώ και στα εκτός έδρας παιχνίδια ακολουθούν την ομάδα και μα συμπαραστέκονται. Ποτέ δεν έχουμε αισθανθεί μόνοι. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να μην τους απογοητεύσουμε». 

Κατόπιν ο πολύπειρος επιθετικός στάθηκε στην ανάγκη ο Αίας να ανακτήσι την αίγλη του παρελθόντος: 

 

 «Αυτό που προέχει, πλέον, είναι να γίνει ένας πολύ καλός προγραμματισμός για τα επόμενα χρόνια, ώστε η ομάδα να θέσει τις βάσεις να επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει πραγματικά ακι φυσικά αναφέρομαι στις επαγγελματικές κατηγορίες, Έχει τεράστια δυναμική, κόσμο και ανθρώυς που συγκροτούν την τωρινή διοίκηση με μεράκι και μεγαλόπνοα σχέδια».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Πάντα στο «κόλπο» ο Ερμής

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team

Άνω Νεάπολη-Λέοντες Καμινίων 1-1

Abola Team 3