free page hit counter
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Οι παλαίμαχοι του Αστέρα Μαγούλας 1-1 με την Δάφνη Ερυθρών

Στον όμορφο από πλευράς θεάματος αγώνα παλαιμάχων που διεξήχθη στο γήπεδο της Μαγούλας ο Αστέρας και η αντίστοιχη της Δάφνη Ερυθρών ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με σούτ έξω από την περιοχή του Μπαριάμογλου 30’ από πάσα του Τιπτιρή. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 75′ με πέναλτι του Ραχούτη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Χάλιος από ανατροπή του Καλιώρα.

Διαιτητής ήταν ο Μανούσος. Γιατρός του αγώνα ο κ. Καραπιπέρης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Φωτιάδης, Ταμπακάκης, Καλογήρου, Τιπτιρής, Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μωραΐτης, Μαυροειδής, Γκίκας, Χατζηδάκης Χατζησίμος.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπαριάμογλου, Μαυρίδης, Καλιώρας, Στραιτούρης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΑΦΝΗΣ ΕΡΥΘΡΩΝ: Μεγαρίτης, Βόγκλης, Μπουγέτσας, Σταμούλης, Αγγελής, Δρόσης, Χάλιος, Παυλιώτης, Ραχούτης, Μπεθάνης, Λέχρης Αλ.

Και οι: Διονυσόπουλος, Στάθης Γ, Λέχρης Νώντας.

Στο τέλος του αγώνα γ διοίκηση των Παλαιμάχων του Αστέρα Μαγούλας ευχαρίστησε την αντίστοιχη ομάδα της Δάφνης Ερυθρών για την τιμή που έκανε να αγωνιστεί μαζί τους.

 

Related posts

Έγραψε ιστορία το παιχνίδι-σταθμός της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS με την Μικτή Αστυνομίας Λεμεσού (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Οι Επίλεκτοι Φίλοι θα παίξουν με τους Παλαίμαχους του Αστέρα Κέρκυρας 30/6 (ΦΩΤΟ)-Στο γήπεδο ΣΚΡΙΠΕΡΟΥ το ματς

Abola Team 3

Εθνική Ενόπλων – Παλαίμαχοι Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου

Abola Newsroom