free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πτερνέας: «Εκπληκτική η φετινή σεζόν!»

 

 

Τον ενθουσιασμό του από την εν γένει παρουσία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα φανέρωσε ο Πρόεδρος της Χαραυγής Σωκράτης Πτερνέας.

 

Τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρανθρώπων του ποδοσφαιρικού Πειραιά έχει κλέψει η Χαραυγή με την απίστευτη συνέπειά της και την υγεία που αναδεικνύει στο φετινό πωτάθλημα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν μία εξαίσια πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας Πειραιά, που τους έχει εδραιώσει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Μάλιστα, ακόη μεγαλύτερο επίτευγμα μπορεί να θεωρηθεί το βραβείο Fair Play  που κατέκτησε ο σύλλογος με αφορμή το γεγονός ότι για 32 ολόκληρες αγωνιστικές δεν είχε παρατηρηθεί ούτε ένας ποδοσφαιριστής με κίτρινη κάρτα. 

Ο Πρόεδρος της Χαραυγής Σωκράτης Πτερνάς άνοιξε την καρδιά του στο «Abola.gr» κι αναφέρθηκε εκτενώς στην φετινή εκπληκτική παρουσία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας το στίγμα του για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίςε στο μέλλον: 

«Διανύουμε φέτος μία τρομερή σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι για τα όσα βιώνουμε με αυτή την ομάδα και σίγουρα το όνομα της Χαραυγής ακούγεται όλο και περισσότερο ευχάριστα Ξέχωρα από την πολύ καλή αγωνισιτκή της παρουσία, η ομάδα μας ξεχωρίζει και για το γεγονός ότι κατέκτησε το Κύπελλο ήθους μένοντας για 32 συνεχόμενες αγωνιστικές «καθαρή» από κάρτες. Επίτευγμα πολύ σπουδαίο για τα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου» ήταν το αρχικό σχόλιο του κορυφαίου διοικητικού ηγέτη της Χαραυγής, για να προσθέσει: 

«Στο αγωνιστικό μέρος έχουμε την τύχη να διαθέτουμε ένα πολύ καλό προποητή, όπως ο Αντώνης Καλαμάκης, ο οποίος με τις γνώσεις του έχει προσδώσει τη δική του επιθετική φιλοσοφίακ με άμεση συνέπεια να αποδίδουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο , έχοντας στο ρόστερ μας πολλούς ταλαντούχους παίκτες κάτω των 19 ετών. Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε παίκτες της ποιότητας του μόλις 20χρονου Γιώργου Θεοδωρίδη, αλλά και του πολλά υποσχόμενου και μόλις 15χρονου Αντώνη Γκόγκα. Ξεκάθαρος στόχος μας για τη επόμενη σεζόν είναι να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και να εξακολουθήσουμε να αποδίδουμε το ίδιο ποιοτικό ποδόσφαιρο».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Τερεζάκης

Σταθερά δεύτερη η Χαραυγή

Nάσος Φακίδης

Νέο «άλμα» για την Κύπρο Κορυδαλλού

Kώστας Παλαιολόγος