free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νταμπλούχο και αήττητο το Κερατσίνι!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα στον Ρέντη απέναντι στην τοπική Ένωση αναδείχθηκε το Κερατσίνι, το οποίο κατέκτησε αήττητο το φετινό νταμπλ.

 

Με «λευκή ισοπαλία» στον Ρέντη απέναντι στην τοπική Ένωση έκλεισε το Κερατσίνι τις υπχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια κατακτώντας, ωστόσο, το Πρωτάθλημα και περιμένοντας τα μπαράζ για να δει ποιος θα είναι αντίπαλος του.Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν επιθετικά το παιχνίδι,χάνοντας τρεις σημαντικές ευκαιρίες, πρώτα στο 7 με το σούτ του Χ.Καμαράδου το οποίο απέκρουσε ο Μπότος, ενώ στο 9 και πάλι ο κίπερ του Κερατσινίου  έδιωξε το σουτ του Λένγκα.

Ο Μπότος είπε και πάλι όχι αποκρούοντας εξαιρετικά το σουτ του Λένγκα, διώχνοντας σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, οι «Ροσονέρι» ισορρόπησαν το παιχνίδι  και απείλησαν με το σουτ του Ψυχογιού στο 49, το οποίο απέκρουσε ο Γεωργόπουλος και στην επαναφορά, ο Κιάφα δεν μπόρεσε να σκοράρει. 

Στο 54, ο Καμμένος εκτέλεσε φάουλ , ο Φούντας έπιασε κεφαλιά,με τον Γεωργόπουλο να αποκρούει. 

Στο 62, το Κερατσίνι απείλησε με το σουτ του Φούντα να φεύγει άουτ. Με το παιχνίδι να τελειώνει  στο 0-0  και τους «Ροσονέρι»  να ετοιμάζονται για το παιχνίδι με την Καλάμάτα την  ερχόμενη Τετάρτη για το Κύπελλο. 

Ενωση Ρέντη: Γεωργόπουλος-Παπαδόπουλος-Κεσανίδης(81 Φιλόπουλος)-Πετρόχειλος-Καμαράδος Ε.-Καλικάντης-Μπόγρης(67’Μυλωνάς)-Κουτουράς(81 Τουλουλής)-Σκετέρας-Λένγκα-Καμαράδος Χ. 

Κερατσίνι:Μπότος-Σφυρογιαννάκης-Καμμένος-Μητρόπουλος(46 Διάκος)-Βαττής-Χονδρουδάκης (57′ Μπατής)-Ψυχογιός-Γκιάτης-Μαναριώτης(37 Κιάφα)-Φούντας-Μιχαλάς.

 

 

Related posts

«Η ποιότητα των παικτών χάρισε την πρόκριση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σπουδαία πρόκριση για τον Ήφαιστο!

Kώστας Παλαιολόγος

Δριτσάκης: «Περαστικά στον Μπάμπη Κεσανίδη»

Kώστας Παλαιολόγος