free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν».

 

Το καλύτερο δυνατό τελείωμα ζήτησε από τους παίκτες του ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

Η διατήρηση της εξαιρετικής αγωνιστικής εικόνας, που έχουν παρουσιάσει οι Τράχωνες στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος αποτελεί το … προαπαιτούμενο για τον Γιάννη Κουσάνα. 

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος μάλιστα χθες Πέμπτη γιόρταζε και τα γενέθλιά του, με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» έδωσε το δικό του στίγμα, όσον αφορά την προσπάθεια, που θα πρέπει να καταθέσει η ομάδα του στο τέλος της φετινής διαδρομής του δευτέρποθυ ομίλου της; ‘ Κατηγορία, που βρίκει την ομάδα του να φιλοξενεί τους Αγίους Αναργύρους: 

 

«Φτάσαμε πλέον στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, η οποία μας φέρνει να υποδεχόμαστε μία αρκετά ανταγωνιστική και ποιοτική ομάδα, όπως είναι οι Άγιοι Ανάργυροι. Θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε αντάξιοι των περιστάσεων και να δείξουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο, που έοχυμε παρουσιάσει φέτος, ώστε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας που θα έρθουν να μας συμπαρασταθούν. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τις φετινές μας επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, διότι οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν».

 

Related posts

ΠΑΟ Ρουφ: Ευχές για το νέο έτος

Abola Newsroom

Γιάννης Ντόκος | Coach Παπάγου: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι”

admin

Ο Αντώνης Τσάτσος στα ηνία του Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3