free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Ήδη δουλεύουμε για την νέα σεζόν!»

Στην χάραξη του προγραμματισμού της επόμενης περιόδου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας.

 

 

 

Η προεργασία, αλλά και οι προοπτικές που θα επιτρέψουν στον Ιπποκράτη να δημιουργήσει ένα δυνατό κι αξιόμαχο σύνολο την επόμενη σεζόν, αποτελεί προτεραιότητα για όλους στον σύλλογο. 

Άπαντες στο σωματείο των δυτικών προαστίων έχουν επικεντρωθεί προς αυτή την κατεύθυνση, ευελπιστώντας η επόμενη σεζόν να βρει την ομάδα πανέτοιμη να διεκδικήσει τους υψηλούς της στόχους. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ζαμπέτα στο «Abola.gr»: 

«Ήδη ετοιμάζουμε από τώρα την ομάδα που θα παρουσιαστεί στα γήπεεδα της Αθήνας την επόμενη σεζόν. Αυτό, που επιδιώκουμε τη δεδομένη χρονική περίοδο,είναι να δίνουμε χρόνο συμμετοχής κυρίως σε ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών μας, ώστε να κάνουμε μία αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ και παράλληλα να διαπιστώσουμε σε ποιές θέσεις χρειαζόμαστε άμεση ενίσχυση, προκειμένου η ομάδα την επόμενη περίοδο να φανεί ακόμη πιο ανταγωνιστική» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Ιπποκράτη, για να συμπληρώσει: 

«Στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον συντοπίτη Ηρακλή Περιστερίου, το οποίο και παρουσιάζει πολλές ιδιαιτερότητες θα χρησιμοποιήσουμε κυρίως παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών»

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (5/11) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

ΕΠΣΑ: Η αγωνιστική κίνηση σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγοριία

Abola Team