free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αντώνης Τσάτσος: Έδειξε μεγάλη ομάδα με Αιγάλεω ο Άγιαξ Ταύρου-Πλασματική η θέση της ομάδας

Μπορεί να έχασε την κατηγορία, ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα η οποία μάλιστα είναι το φαβορί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο λόγος για τον δημοφιλή Άγιαξ Ταύρου που στο τελευταίο ματς απέναντι στο Αιγάλεω απέναντι στο Αιγάλεω ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Με την παρουσία στα διοικητικά ηνία της δημοφιλούς ομάδας του Ταύρου του σπουδαίου παράγοντα και καταξιωμένου επιχειρηματία Αντώνη Τσάτσου, ο Άγιαξ Ταύρου έδειξε ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή της παρουσίας του συγκεκριμένου επώνυμου ανθρώπου άρχισε να γυρίσει σελίδα σχετικά με την φιλοσοφία του.

Το πρώτο και σημαντικότερο στοιχείο που αποδεικνύει ότι το μέλλον της ομάδας διαγράφεται ευοίωνο είναι ότι απέδωσε ποδόσφαιρο αξιώσεων και άφησε πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον.

Για την συνολική παρουσία του Άγιαξ Ταύρου στο ματς με το Αιγάλεω, ο Αντώνης Τσάτσος δήλωσε: “Στο παιχνίδι αυτό δεν νομίζω ότι φάνηκε να υπάρχει απόσταση στην βαθμολογία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Άγιαξ Ταύρου έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεσή του, ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε δοκάρι και άξιζε τη νίκη. Αποδείχθηκε ότι είναι πλασματική η θέση στην οποία βρέθηκε ο Άγιαξ Ταύρου. Τουλάχιστον φάνηκε ότι η ομάδα άρχισε να μπαίνει σε σωστό δρόμο και σύντομα ο κόσμος του θα δει την ομάδα που οραματίζεται σε όλα τα επίπεδα”.

 

Related posts

Χρήστος Κιούρκος ο εκλεκτός στον Α.Ο. Χαϊδαρίου

ΡΟΥΦ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3-2 | Στιγμιότυπα

admin

«Μπαμ» με Θαναηλάκη για τον Άγιαξ Ταύρου

Kώστας Παλαιολόγος