free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: « Να δημιουργήσουμε ομάδα για το μέλλον»

 

Στις προτεραιότητες που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου στάθηκε ο προπονητής των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

Η δημιουργία ενός ακόμη πιο ανταγωνισιτκού συνόλου, το οποίο θα προσβλέπει ψηλά και παράλληλα θα θέσει τιροοπτικές για μία εικόνα, που θα κολεκαεύει όλο και περισσότερο το προφίλ του συλλόγου, αποτελεί το …προπαιτούμενο για όλους στοςυ Τράχωνες. 

Η φετινή εξαιρετική πορεία του συλλόγου στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας αναμένεται να αποτελέσει εφαλτήριο για το μέλλον. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Κουσάνα στο «Αbola.gr»: 

«Το μαυλό μας στρέφεται εξ’ ολοκλήρου πλέον στην χάραξη του σχεδιασμού που αφοροά την επόμενη σεζόν.Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια τνω παικτών μου στη διάρκεια της φετινής περιόδου . Το σημαντικότερο στοιχείο απ’ όλα είναι ότι η διοίκησή μας παραμένει η ίδια, δεν θα χρειαστεί να γίνουν αλλαγέ στον διοικητικό κορμό, γνωρίζω τους ανθρώπους τη διοίκησης και αισθάνομαι πολύ ομορφα που συνεργάζομαι μαζί τους. Θ ατα βάλουμε όλα κάτω, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί σε καίριες θέσεις και μαζί με τα παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές και έχπουν πάρει χρεόνο συμμετοχής, ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε μία πολύ αξιόλογη κι ανταγωνιστική ομάδα για το μέλλον».

 

 

 

Related posts

Επιστροφή στις νίκες για τον «Φονέα»

Ρένος Γιαμπουράς

Γενική Συνέλευση ΕΠΣΑ: Τα δεδομένα της νέας σεζόν

abola10

Μικρασιατικός-Α.Σ. Παπάγου 3-1

admin