free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ξενιτίδης : «Με τον ίδιο κορμό και 6-7 προσθήκες»

Το στίγμα του για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν έδωσε ο Πρόεδρος των Ιλισίων 2004 Παντελής Ξενιτίδης.

 

 

 

Η δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, το οποίο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να θέσιε όλες τις υγιείς βάσεις για την επίτευξη μίας εξαιρετικής παρουσίας στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας, αποτελεί το προαπαιτούμενο για τους ιθύνοντες των Ιλισίων 2004 ενόψει της επόμενης περιόδου.  

Ο Πρόεδρος Παντελής Ξενιτίδης και οι στενοί του συνεργάτες ήδη ορματίζουν την ομάδα, η οποία θα κα΄νει την εμφάνισή της γήπεδα της Αθήνας την επόμενη σεζόν, αποσκοπώντας  στην δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόγλου, το οποίο θα απαρτίζεται από καλούς ποδοσφαιριστές, μα πάνω’ απ’ όλα εξαίρετους χαρακτήρες. 

Κι αυτό διότι, σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να πέσουν θύματα περίεργων συμπεριφορών και … συμμοριών ποδοσφαιριστών, όπως συνέβη στη διάρκεια της σεζόν που μας αποχαιρετά. 

Οι δηλώσεις του Προέδρου Παντελή Ξενιτίδη στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές: 

«Βασική μας επιδίωξη, είναι να κρατήσουμε ακλόνητο τον κορμό, που βοήθησε την ομάδα να σωθεί άνετα από τον Ιανουάριο κι έπειτα. Παρά τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει στο πρώτο μισό της περιόδου με την φυγή παικτών, που αποτέλεσαν .,. συμμορία, οιπαίκτες που έμεινα, αποδείχθηκαν αρκετά αξιόλογοι και οδήγησαν την ομάδα μας στην άνετη παραμονή. Θέλουμε να τους επιβραβεύσουμε» ήταν το αριχκό σχόλιο του κορυφαίου διοικητικού ηγέτη των Ιλιωίων 2004, για να προσθέσει: 

 

«Επίσης, θα επιδιώξουμε να αποκτήσουμε έξι – επτά πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές, που θα έρθουν να παλισιώσουν το υπάρχον ρόστερ και το κυριότερο απ’ όλα,. Θα είναι καλοί χαρακτήρες. Από εκεί και πέρα θα επιδιώξουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία».

Related posts

Τρίποντο για Λαύρα Αργυρούπολης

Παντελίδης Mάνος

Ιωάννου: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Kώστας Παλαιολόγος