free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και επίσημα Κασναφέρης στον Απόλλωνα, συνεχίζει ο Κονέ

Οριστικά παρελθόν αποτελεί πλέον από την Ξάνθη, ύστερα από τρία χρόνια, ο Γιώργος Κασναφέρης, που αναλαμβάνει εκτελεστικός διευθυντής στον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Ο πρώην διεθνής διαιτητής συμφώνησε με τον κ. Μονεμβασιώτη να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και είναι έτοιμος να ξεκινήσει άμεσα δουλειά.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι από σήμερα ο κ. Γιώργος Κασναφέρης εντάσσεται στο δυναμικό της ως Εκτελεστικός Διευθυντής.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Εμανουέλ Κονέ, ο οποίος ήταν φέτος στυλοβάτης στην πορεία ανόδου στη Super League.

Ο 31 ετών Ιβοριανός μέσος μένει για ακόμα δύο χρόνια στην ομάδα της Ριζούπολης, ενώ το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι. Στους «κυανόλευκους» παίζει από το 2015, δηλαδή εδώ και δύο χρόνια. Εφέτος έχει καταγράψει 31 συμμετοχές, ενώ έχει σημειώσει και δύο γκολ.Προτού πάει στον Απόλλωνα, έπαιξε για μια διετία στον Λεβαδειακό, στη Super League.
 
Ο Κονέ θα μπορούσε κάλλιστα να παίζει στη Super League, αλλά προτίμησε τη σιγουριά που δίνει οικονομικά η εκ Σμύρνης ομάδα, κάτι που δεν συναντά κανείς εύκολα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Σημασία έχει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Related posts

Το πρώτο 100άρι για τον Φορτούνη

Abola Team 3

Επέκταση συμβολαίου για τον Ζοσε Μουρίνιο από την Man. United

Abola Newsroom

Κι άλλες αποχωρήσεις από την διοίκηση της Σπάρτης

Abola Team 3