free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Θα είναι η φιέστα της χρονιάς!

Αρκετές εκπλήξεις ετοιμάζουν οι ιθύνοντες της Κηπούπολης ενόψει της επερχόμενης φιέστας ανόδου.

 

 

Το δικό τους όνειρο ζουν στην Κηπούπολη με αφορμή την εκπλήρωση του στοχου της ανόδου στην Β’ Κατηγορία. 

Η ομάδα των δυτικών προαστίων αποδίδοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, ανέδειξαν πτυχές της ποιότητάς τους καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ που είχαν στολ διάβα τους κι ολοκλήρωσαν τις πίσημε αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Γ’ΕΠΣΑ έχοντας να επιδείξουν το απόλυτο των νικών έπειτα από 24 αγωνιστικές! 

Επίδοση,την οποία δύσκολα μπορεί να συναντήσει κανείς σε επίπεδο ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Μάλιστα, όλοι πλέον ζουν κι αναπνέουν για την επερχόμενη φιέστα ανόδου, η οποία έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο 27 Μαίου. Μία βραδιά, που προβλέπεται να είναι μοναδική, με την διοίκηση του συλλόγου να ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, αλλά και βραβεύσεις παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. 

Την ίδια στιγμή είναι λογικό να έχιε πάει λίγο πίσω ο σχεδιαμσό της επόμενης περιόδου, ωστόσο οι επαφές, οι συζητήσεις υπάρχουν. Μάλιστα, στις βλέψις της διοίκησης της Κηπούπολης, είναι να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον αρχιτέκτονα της φετινής εκπληκτικής πορείας Δημήτρη Φιλίππου, ώστε στη συνέχεια να μπουν στην τελική ευθεία όλες οι εκκρεμότητες που είναι στα υπόψη κι αφορούν τη χάραξη του σχεδιασμού της νέας απαιτητικής χρονιάς. 

Μάλιστα, για την ερχόμενη Πέμπτη στις 7:30 μ.μ. έχιε προγραμματιστεί φιλικό με το Ιπποκράτη στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου, όπου η τεχνική ηγεσία προτίθετια να προβεί σε αρκετές δοκιμές ποδοσφαιριστών.

 

 

Related posts

Ανανεώθηκε για δέκα χρόνια (!) η συνεργασία του Άτλαντα με τον Σλεποκούροφ

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

O Nίκος Καρυστινός στον Τριφυλλιακό

Τάσος Ζαφειρίου