free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Καββαδίας: «Θα κάνουμε στοχευμένες μεταγραφές»

 

Το στίγμα του για τον σχεδιασμό του Γκυζιακού ενόψει της νέας σεζόν έδωσε ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

 

Η επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της άμεσης επανόδου στην Β’ Κατηγορία, συνδυαζόμενη με πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, φαίνεται πώς άνοιξε την όρεξη των ιθυνόντων του συλλόγου, όσον αφορά την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου. Στην διοίκηση των «οράνιε» εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις δυνατές κι ελκυστικές περιπτώσεις πακτών, που θα μπορούσνα υπό σοβαρές προϋποθέσεις να οδηγήσουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών στον δύσκολο «μαραθώνιο» της Β’ ΕΠΣΑ. 

Ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Καββαδίας μιλώντας στο «Αbola.gr» ανέλυσε το πλήρες πλάνο και το οργανόγραμμα πάνω στο οποίο θα κινηθεί ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης απαιτητικής σεζόν. 

 

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι απο τα πεπραγμένα των παικτών, που συνέθεσαν το φετινό ρόστερ. Ο βασικός μας κορμός θα παραμείνει ο ίδιος και οι όποιες μεταγραφικές κνήσεις γίνουν θα είναι προσεκτικές, μεθοδικές κι απόλυτα στοχευμένες. Την ίδια στιγμή αποσκοπούμε να απορροφήσουμε ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από τις ακσδημίες μας»

Related posts

Μπιτσάνης στο Ρουφ

abola10

Τα ζευγάρια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Άρης Πετρούπολης: Κατακτητές της κορυφής…

Abola Team