free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πλάνο Ν. Παπαδόπουλου υλοποιείται στον ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ συνεχίζουν να λειτουργούν αθόρυβα και να εκπονούν το πλάνο του Νίκου Παπαδόπουλου και ήδη ξεκίνησαν εκ νέου εργασίες στο «Βαρδινογιάννειο».

Mε εντολή του προέδρου της ΠΑΕ Γιάννη Πολεμαρχάκη, ξεκίνησαν οι εργασίες για την βελτίωση των γηπέδων στο «Βαρδινογιάννειο». Η αρχή έγινε από το πρώτο γήπεδο στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ που βρίσκεται δίπλα από το κτίριο των αποδυτηρίων. Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει πάρει προσωπικά το θέμα της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου προκειμένου ο 45χρονος τεχνικός να παραμείνει στον πάγκο του ΟΦΗ και τη νέα χρονιά. Και μπορεί αυτήν την στιγμή, το θέμα της παραμονής του Παπαδόπουλου να είναι ανοικτό όμως υπάρχει μια αισιοδοξία ότι τελικά θα υπάρξει happy end. Άλλωστε, πέρα από το ρόστερ που θα δημιουργηθεί την επόμενη χρονιά, ο «Παπ» είχε βάλει ως πρωταρχικό του «θέλω» την βελτίωση των εγκαταστάσεων στο «Βαρδινογιάννειο» και παράλληλα το οργανόγραμμα που θα βελτιώσει πλήρως την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα όμως με τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη στο «Βαρδινογιάννειο», αυτές τις ημέρες αναμένεται να γίνουν εκ νέου πληρωμές προκειμένου όσο η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, να κλείνουν τα υπόλοιπα που υπάρχουν.

Ο Ιμπάν Ράντι δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο μέρος της χρονιάς μιας και αναχώρησε για την πατρίδα του λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Αφρικανός μέσος δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Αιγινιακό καθώς αναχώρησε για την Ισημερινή Γουινέα όπου θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του.

O Ράντι φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ, για τελευταία φορά στις 26 Μαρτίου στο παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα και έκτοτε δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ξανά. Για φέτος, είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ενώ είναι φανερό πως ο Ιμπάν Ράντι δεν βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα χρονιά ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Related posts

Αποθέωση του Κώστα Νεστορίδη από πολλούς νεαρούς άσους του NESTORAS F.C. (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Με ανατροπή απέναντι στον Ιάλυσο η Καλλιθέα, εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση

Γιώργος Ανανίδας

Δύο εκατομμύρια ευρώ για Σιόβα η Λεγανές

Abola Newsroom