free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσαν Πλάκας και Δαούτης

Με τα χρώματα του Α.Ο. Ιλίου θα αγωνίζονται και την επόμενη περίοδο οι δύο σημαντικοί συντελεστές της φετινής αξιοπρόσεκτης πορείας της ομάδας.

 

 

 

Οριστικά με τη φανέλα του Α.Ο. Ιλίου θα αγωνίζονται και την επόμενη περίοδο οι Άρης Πλάκας και Σταύρος Δαούτης. Οι επαφές των δύο παικτών με τους ιθύνοντες του σωματείου των βορειοδυτικών προαστίων, οδηγήθηκαν σε συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την επέκταση της συνεργασία της με τους δύο πολύ σημαντικούς συντελεστές της εξαιρετικής φετινής πορείας της ομάδας στον ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Τζώτζη αναμένεται να «τρέξει» τις όποιες εξελίξεις αφορούν τη χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού. 

Προτεραιότητα όλων σοτν Α.Ο. Ιλίου, είναι η παραμονή των συντριπτικά περισσότερων παικτών, που συνέθεσαν αυτό το αξιοζήλευτο σύνολο, το οποίο κοίταξε κατάματα όλους τους αντιπάλους του και ανάλογα από την έκβαση των διαπραγματεύσεων, να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις αφορούν στη ουσιαστική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. 

 

Με ξεκάθαρο στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν

 

 

Related posts

Αθηναϊκός: Θρήνος για τον χαμό του «Μίμη» Ραπτόπουλου

Γιώργος Ανανίδας

Τσαβαλιάς αντί Μιχαηλίδη στον Βύρωνα

abola10

Γκολ ανθρωπιάς από παλαιμάχους Κεραυνού και Άρη Πετρούπολης

abola10