free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Κληρώνει» για Χατζηαλέξη

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η παραμονή του επιτυχημένου προπονητή στον Χαραυγιακό

 

 

 

 

Εξαιρετικά καθοριστικές προβάλλουν οι προσεχείς ημέρς στον Χαραυγιακό όσον αφορά το μείζον ζήτημα της τεχνικής ηγεσίας. 

Στις προθέσεις του Προέδρου των πρωταθλητών του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Μανώλη Φύτρου και των στενών του συνεργαστών είναι η επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να υπάρξει το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, με το κλίμα να είναι αρκετά ευνοϊκό για την επέκταση της συνεργασίας τους. Με τον έμπειρο τεχνικό από την πλευρά του να δείχνει διάθεση να συνεχίσει να ηγείτια των τυχών των «νερατζούρι» και την νέα περίοδο. Με μία απαραίτητη προϋπόθεση η ομάδα να θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις . Ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. 

Κάτι, το οποίο δηλώνει στο «Αbola.gr»: 

«Μέσα στις επόμενες ημέρες ενδέχεται να γίνει το τελικό ραντεβού με τη διοίκηση του κυρίου Φύτρου. Υπάρχει αμοιβαία διάθεση για επέκταση της συνεργασίας μας. Ωστόσο ακόμη περιμένουμε τις εξελίξεις, που αφορούν τις ομάδες, που ενεπλάκησαν στα μπαράζ ανόδου και πόσες τελικά θα ανέβουν από την κάθε Ένωση. Από την πλευρά μου, αυτό, που θα ήθελα να τονίσω, είναι ότι θα μείνω , εφόσον οι στόχοι του Χαραυγιακού θα είναι υψηλοί την επόμενη σεζόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία, όπου θα αγωνίζεται η ομάδα».

Related posts

Τετράστερος ΓΣ Αργυρούπολης!

abola10

ΠΑΠΑΓΟΣ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 0-0 (vid)

abola10

Διάνα: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα…»

Γιώργος Ανανίδας