free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νικολακόπουλος: «Να αποκτήσουμε ελπίδα στο όνειρο!»

 

 

Το σύνθημα για νίκη επί του Νεοπεντελικού έδωσε ο τεχνικός της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων Νίκος Νικολακόπουλος.

 

 

Τα ρέστα της καλείται να παίξει η Ελπίδα Αγίων Ανανργύρων στην αυριανή κομβική αναμέτρηση των πλέι–αουτ απέναντι στον Νεοπεντελικό. Το συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων χρειάζεται απαραίτηα τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Πεντέλης, ώστε να διατηρήσει ακλόνητες τις πιθανότητες παραμονής της στην Β’ Κατηγορία και παράλληλα να κερδίσει το δικαίωμα της επιπλέον ευκαιρίας σε νέο … τελικό απέναντι στην Άμιλλα Περιστε΄ριου, όπου και θα διεκδικήσει σε ματς νοκ άουτ την σωτηρία της. 

Άπαντες στο στρατόπεδο της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του συγκκεριμένου αγώνα και φέροντια διατεθειμένοι να δώσουν ό,τι μπορούν, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Το γεγονός ότι ο Νεοπεντελικός μετά την ήττα που γνώρισε την περασμένη Τετάρτη δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού πλέον έχει υποβιβαστεί στην Γ’ ΕΠΣΑ, ουδόλως  αποπροσανατολίζει τους ιθύνοντες της Ελπίδας, οι οποίοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για το συγκεκριμένο ματς.  

Οι δηλώσεις του προπονητή Νίκου Νικολακόπουλου στο «Αbola.gr» είναι ενδεικτικές: 

«Προετοιμαζόμαστε για το παιχινδί της χρονιάς. Η αναμέτρηση με τον Νεοπεντελικό έχει αποκτήσει για την ομάδα μας χαρακτήρα τελικού, αφού μόνο με νίκη θα αποκτήσουμε δικαίωμα στο όνειρο και θα έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την παραμονή μας σε νέο αγώνα μπαράζ κόντρα στην Άμιλλα. Το γεγονός ότι ο Νεοπεντελικός δεν έχει πλέον βαθμολογικό κίνητρο, δεν μας αποπροσανατολίζει» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, για να συμπληρώσει: 

«Όλοι μας έχουμε συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και οι παίκτε ςδείχνουν τρομερή διάθεση παρά το γεγονός ότι έχουμε να αντιταχθούμε σε μία σειρά από ανασταλκτικούς παράγοντες. Με αποκορύφωμα την τρομερή ζέστη., Θ αέχουμε σε ακόμη ένα παιχνίδι την συγκλονιστική συμπαράσταση των οπαδών μας και αυτό που υποσχόμαστε,είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς

Νέος προπονητής στον Ποσειδώνα Γλυφάδας ο Δεληγιάννης

abola10

Aποχώρηση Κριπιντίρη από τον Εθνικό Αστέρα

abola10