free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με Φουρίκη και του χρόνου ο Αίας Σαλαμίνας

Την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Στάθη Φουρίκη ανακοίνωσαν οι νησιώτες.

 

Την επιτυχημένη συνταγή της φετινής σεζόν θα συνεχίσει ακάθεκτος ο Αίας Σαλαμίνας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε αυτό το πλαίσιο, οι νησιώτες οδηγήθηκαν σε τελική συμφωνία με τον προπονητή Στάθη Φουρίκη για την συνέχιση της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν στα γήπεδα της Α’ Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«’Η διοίκηση της ομάδας μας σήμερα ήρθε σε συμφωνία με τον νυν προπονητή Στάθη Φουρίκη αναγνωρίζοντας την συμβολή του στην φετινή επιτυχία και ανανέωσε την συνεργασία για την φετινή περίοδο! Από αύριο ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας περιόδου. 

Όλοι ΑΙΑΣ

ΟΛΟΙ δίπλα στην ομαδα»’!

 

Επίσης όσα δήλωσε ο αρχιτέκτονας των κυανόλευκων:

 «’Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας για την εμπιστοσύνη πού δείχνουν στο πρόσωπο μου για μια ακόμη φορά τα τελευταία έτη !! 

Διαισθανόμενος την ευθύνη της τεχνικής καθοδησης της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού με την πολύ μεγάλη ιστορία υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της που ήταν είναι και θα είναι πρωταγωνιστικοί ».

 

 

Related posts

ΕΠΣ Πειραιά: Ενημέρωση για τα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας

Nάσος Φακίδης

Αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (9 και 10/12) στον Πειραιά και τα αποτελέσματα στα ματς Κυπέλλου (Τετάρτη 6/12)

Abola Team 3

H Προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά «ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ»

Ρένος Γιαμπουράς