free page hit counter
26.5 C
Αθήνα
8 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρελθόν από τον Φωστήρα ο Παραράς

Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Κώστας Παραράς ο οποίος δεν θα συνεχίσει μα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Φωστήρα.

 

Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι αναγκάζουν τις δυο πλευρές να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους, με την ομάδα να ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για τη συνεργασία. Τα τελευταία δυο χρόνια ο Παραράς έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας του Ταύρου, όντας από τους αρχηγούς των «κιτρινόμαυρων», ενώ πανηγύρισε και ένα πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής στο προηγούμενο πέρασμα του.

Στο μεταξύ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Φωστήρας ενημερώνει για τη Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της ομάδας ενώ γνωστοποιεί όπως αναμένονταν ότι την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 19.00 θα λάβουν χωρά εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.
Αναλυτικά, το κείμενο:
Με την ανακοίνωση αυτή η απερχόμενη διοίκηση του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ γνωστοποιεί ότι σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου και ώρα 20.15 πραγματοποιήθηκε η ετήσια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του συλλόγου. Σε αυτήν εγκρίθηκε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε από τον πρόεδρο, Διονύση Πανταζή, ενώ κατατέθηκαν και προτάσεις για την επόμενη σεζον που προμηνύεται δύσκολη.Βάση αυτού και μετά την ολοκλήρωση της θητείας της περσινής διοικούσας επιτροπής, προκηρύσσει εκλογές για την Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 19.00 στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο «Σπύρος Γιαλαμπίδης»

Related posts

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ασταμάτητος στις μεταγραφές πήρε και Γούλα!

Ρένος Γιαμπουράς

Μαγκαφίνης: «Θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί στην Παλαιόχωρα»

Abola Team 2

Ο Τερεζόπουλος στην τεχνική ηγεσία της Ρόδου

Abola Team 3