free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βόμβα Καλαϊτζίδη: Μετονομάζεται σε Απόλλωνα Πόντου ο Απόλλων Καλαμαριάς

Την αποκάλυψη ότι υπάρχουν σκέψεις ο Απόλλων Καλαμαριάς να μετονομαστεί σε Απόλλωνα Πόντου έκανε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην «Metrosport»

Ο προπονητής του Απόλλωνα ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την πρόθεση για μετονομασία της ομάδας σε Απόλλωνα Πόντου!

«Ο μεγάλος μας πόθος είναι ο Απόλλων να γίνει η ομάδα όλων των Ποντίων. Θα διαθέσουμε τη φανέλα μας για το μήνυμα της Γενοκτονίας και όχι για διαφήμιση. Παράλληλα, ήρθε η ώρα να ονομαστεί η ομάδα Απόλλων  Πόντου με έδρα την Καλαμαριά», είπε μεταξύ άλλων, ενώ πέταξε το μπαλάκι στο δήμο για το προπονητικό κέντρο:

«Είμαστε έτοιμοι για τη δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου στολιδιού στην Καλαμαριά, με ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε 30 στρέμματα! Ο δήμος μπορεί να παραχωρήσει αχρησιμοποίητους χώρους του;»

Παράλληλα αποκάλυψε για τη νέα ΠΑΕ:

«Θα δημιουργηθεί νέα, άφθαρτη ΠΑΕ, χωρίς τα προβλήματα του παρελθόντος»

Ακόμη είπε μεταξύ άλλων: 

Για τον Αλεξ Κάλας:

«Είναι δώρο Θεού για μένα. Ο αδελφός μου είναι η κινητήρια δύναμη του Απόλλωνα, παρ’ ότι είναι πολλά μίλια μακριά μας, νοιάζεται, σκέφτεται, θέτει αδιαλείπτως ερωτήματα με στόχο την πρόοδο της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και τομείς».

Για το παρασκήνιο:

«Το βρόμικο παρασκήνιο δεν έπαψε ποτέ να αντιτίθεται σε ανθρώπους και σε ομάδες που έχουν άλλες αρχές και αξίες. Ο Απόλλων θα συνεχίσει να πορεύεται με αρετή και τόλμη. Υπήρχε προσχεδιασμένη στοχοποίηση του Απόλλωνα από την αρχή ως το τέλος του Πρωταθλήματος».

Για το αν μετάνιωσε για συμπεριφορές του:

«Κάνοντας ένα προσωπικό απολογισμό διαπιστώνω πως κάποια πράγματα, κάποιες καταστάσεις θα έπρεπε να τα αντιμετωπίσω διαφορετικά. Αλωστε ποιος είναι αλάνθαστος;»

Για το αν ξέφυγε από το ρόλο του προπονητή και λειτούργησε περισσότερο ως παράγοντας:

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ διοικητικός παράγοντας, θα έλεγα πως έδρασα περισσότερο ως manager με την αγγλική έννοια του όρου. Με αφήνει «παγερά» αδιάφορο το να είμαι αρεστός, δε με ενδιαφέρει η εικόνα μου».

Για την ανακοίνωση περί… χαλίφηδων:

«Ο Απόλλων δοκιμάστηκε σε ακραίες καταστάσεις, απερίγραπτες και ανεπίτρεπτες., μέσα σε μια ατμόσφαιρα συνέχισης του παλαιού πελατειακού καθεστώτος. που ήλεγχε παλαιότερα την ΕΠΟ. Καταλάβαμε εγκαίρως την ματαιοδοξία μερικών εκ των υποψήφιων χαλίφηδων της διαδοχής στην ΕΠΟ. Δεν μπορούσαμε να καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια»…

Το moto του:

«Διοικητική σταθερότητα και οικονομική αυτονομία, με ομάδα που θα αναπτύσσει δυναμική που θα ξεπερνά όλα τα εμπόδια»!

 

Related posts

Ισοπαλία χωρίς τέρματα το ντέρμπι γοήτρου Ιωνικός-Προοδευτική

Abola Team 2

Το… «γύρισε» και… πανηγύρισε με σόου του Κατσικοκέρη ο Εργοτέλης!-Λαμπράκης: «Έχει στο dna του τις ανόδους»-Μανουσάκης: «Τώρα πανηγυρίζουμε»-Βασιλειάδης «Το πήραμε δίκαια»-Παπαδόπουλος: «Σήμερα είναι μέρα διασκέδασης»

Abola Team 3

Στο νησί Πινδώνης και Μπαγκούρα, «τελειώνει» ο Γεωργίου στην Ρόδο

Abola Team 2