free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποχώρησε ο Κοιλιάρας, ανανεώνει ο Προβιδάκης, έμεινε ο Λουτριώτης στον Ηρόδοτο

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο Δημήτρης Κοιλιάρας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού υποστηρίζοντας ότι ο Ηρόδοτος αποτελεί την μεγάλη του αγάπη.

 

Αναλυτικά η δημοσίευση:

 

Δεν ξέρω πώς να αρχίσω… Ενα μεγάλο ευχαριστώ απλά σε διοίκηση,προπονητικο team,συμπαίκτες και στον μοναδικο κόσμο μας της μεγάλης ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ…. Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.

Στο μεταξύ, πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ηρόδοτο βρίσκεται ο Κώστας Προβιδάκης. Ο νεαρός μεσοαμυντικός που αποκτήθηκε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετά από απουσία έξι μηνών οπου βρίσκονταν στο ρόστερ του Ερμή Ζωιανών, έδωσε τα χέρια με τους Ηρακλειώτες οι οποίοι κράτησαν ακόμη μια σημαντική μονάδα στο δυναμικό τους.

 

Επίσης εμπειρία του Αθηναίου πορτιερο Τίμου Λουτριώτη ήταν ικανή για να τον κάνουν να αποτελέσει τον καλυτερο τερματοφύλακα και οπως ήταν λογικό η εισήγηση του Λευτέρη Βασιλειαδη θα ήταν να παραμείνει στην ομαδα κατι που συνέβη αφου ο ίδιος συμφώνησε με τη διοίκηση Σωκιανού.

 

Ο πρωταθλητής Ηρακλείου με τα χρώματα των Ηρακλειωτών συναντήθηκε με τη διοίκηση και σύμφωνα με πληροφορίες δεν άργησε να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ομάδας.

Related posts

Πέρασε εύκολα με το νικηφόρο 3-0 από το Ζευγολατιό ο Διαγόρας Ρόδου

Abola Team 2

Παραιτήθηκε η διοίκηση του Παναργειακού!

Abola Team 2

Τον μέσο Γιώργο Λαμπρόπουλο απέκτησε ο Ηλυσιακός

Abola Team 2