free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην Λευκίμμη ο Κοιλιάρας – «Μιλάει» και με Τσουμάγκα!

Δεν άργησε να βρει το νέο σταθμό στην καριέρα του ο Δημήτρης Κοιλιάρας, ο οποίος μετά το «διαζύγιο» με τον Ηρόδοτο συμφώνησε με την ομάδα της Λευκίμμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Λευκίμμη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μετακομίσει στην Κέρκυρα για λογαριασμό της ομάδας η οποία θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ πετυχαίνοντας μάλιστα 8 τέρματα, ενώ ήταν «καταλύτης» στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα στο Ερασιτεχνικό κύπελλο, Super Cup.

Παράλληλα οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν έρθει σε επαφή με τον Τάσο Τσουμάγκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ηρόδοτο, με τον ποδοσφαιριστή να έχει πρόταση στα χέρια του και να την εξετάζει προσεκτικά.  Πλέον τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

 

Related posts

Γ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ 23-10-2016 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Ενίσχυση μέσω… Βραζιλίας για τον Ιάλυσο!

Abola Team 2

Ανακοινώσουμε ακόμη μία μεταγραφή, την 9η στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Τη φανέλα της ομάδας μας θα φοράει τη νέα σεζόν ο Θανάσης Καρακώστας,

Ρένος Γιαμπουράς