free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κωτσοβός: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Ρέθυμνο με την ΑΕ Μυλοποτάμου»

Χαρούμενος εμφανίστηκε μετά από την οριστικοποίηση της συνεργασίας του με την Α.Ε Μυλοποτάμου ο Νίκος Κωτσοβός.

Χαρούμενος εμφανίστηκε μετά από την οριστικοποίηση της συνεργασίας του με την ΑΕ Μυλοποτάμου, ο Νίκος Κωτσοβός.

Ο έμπειρος τεχνικός, έχει πολύ καλές αναμνήσεις από το Ρέθυμνο, κατά την παραμονή του για 3 και κάτι μήνες, πριν από 14 μήνες στον πάγκο της Επισκοπής.

Αναλαμβάνει τις τύχες της ΑΕΜ και υπόσχεται πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

«Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλο το Δ.Σ. της ΑΕ Μυλοποτάμου για την συνεργασία μας.

Έρχομαι σε μια ομάδα που γνωρίζω από την περυσινή θητεία μου στον πάγκο της Επισκοπής, Έρχομαι σε ένα γνώριμο τόπο, όπου γνωρίζω τους ανθρώπους, αλλά και την κουλτούρα και δεν σας κρύβω πως είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Ρέθυμνο, όπως επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που θα εργαστώ σε αυτή την ομάδα.

Η Γ’ Εθνική, είναι μια καινούρια κατηγορία για την ΑΕ Μυλοποτάμου, αφού θα την βρει να αγωνίζεται για πρώτη φορά σε αυτήν. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, οι οποίοι και θα καθορισθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, με τον ερχομό μου στο Ρέθυμνο για να πιάσουμε δουλειά. Εγώ από την πλευρά μου χαίρομαι και με υπευθυνότητα θα δώσω το 100% για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι της ομάδας.

Όπως προανέφερα αυτοί οι στόχοι θα καθορισθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, αλλά σε κάθε ομάδα που δουλεύω φιλοσοφία μου είναι να υπάρχουν δύο βασικές παράμετροι και αυτό νομίζω δείξαμε και το μικρό διάστημα που ήμουν στην Επισκοπή.

Βασικός κανόνας είναι όλη η ομάδα να είναι μια οικογένεια. Μια οικογένεια, παντού, στο γήπεδο, στην προπόνηση, στους αγώνες, στα αποδυτήρια, παντού…

Η οικογένεια βγάζει υγεία για κάθε ομάδα. Η δεύτερη παράμετρος είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και μέσα από τα αποτελέσματα να πλησιάζει την επίτευξη των στόχων της.

Επιπλέον θέλουμε η ομάδα να στηριχθεί στους ντόπιους ποδοσφαιριστές, στηρίζοντας το ντόπιο στοιχείο», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Νίκος Κωτσοβός.

Πηγή: rethymnosports.gr

Related posts

Εντυπωσιακός ο Ηλυσιακός 3-0 το Αιγάλεω

Abola Team 2

Αποχώρηση Σαμιώτη από Ηλυσιακό…

Abola Team 2

Συγκέντρωση με… φόντο την επόμενη μέρα στον ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 3