free page hit counter
20.7 C
Αθήνα
30 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εντυπωσιακός ο Ηλυσιακός 3-0 το Αιγάλεω

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, πέτυχε ο Ηλυσιακός ο οποίος υποχρέωσε το Αιγάλεω στην πρώτη του ήττα.

Στα του αγώνα η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς, στο πρώτο ημίχρονο και με κύριους εκφραστές τους Ψυχογιό και Παπαδόπουλο, δημιούργησε ευκαιρίες χωρίς όμως αυτές να στεφθούν από επιτυχία.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Δημήτρη Παπασπύρου ανέβασαν, την απόδοση τους και στο 52΄ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ χάρη στην εκτέλεση φάουλ του Πιπίνη. Από το σημείο εκείνο και μετά το Αιγάλεω βγήκε μπροστά, προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, κάτι που είχε σαν συνέπεια να δημιουργηθούν χώροι.

Αυτούς κατάφεραν να τους εκμεταλλευτούν, στο έπακρο οι «κιτρινόμαυροι» και να πετύχουν ακόμα δύο γκολ. Αρχικά στο 70΄ με τον Σουλελέ ο οποίος έκανε το 2-0, και εν συνεχεία στο 81΄ με τον Ιωάννου να κάνει το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόππας, Πιπίνης, Μουσταφίδης (61′ Παπαδημητρίου), Αμανατίδης, Τριανταφύλλου, Τσίτσαρης, Ιωάννου (85′ Γεωργαμλής), Γκέζος (71′ Μάλτσι) Σουλελές (75′ Κατσίβελας).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας): Κατσούλης, Καρδαρης, Κοντιζάς (62′ Τσαρκάνι), Δάρρας, Μεϊμάρογλου, Γούλας, Σκοπελίτης, Σαπαλίδης, Παπαδόπουλος (56′ Βέρμπης), Σπανός (85′ Τουλουβασίλης), Ψυχογιός.

Πηγή: sdna

Related posts

Το «βιολί» του ο Αήττητος, 2-0 τον Αιολικό!

Abola Team 2

Και επίσημα στην Προοδευτική ο γκολκίπερ Ζήκος Μάνης

Abola Team 2

Έμεινε ο Νώτης, πήρε Μπιτζή, Καλαλά ο Παναργειακός

Abola Team 3