27 Απριλίου, 2024
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωσε Κουρμπανά ο Πανηλειακός, ανανέωσε ο Ανυφαντάκης στα Ζωνιανά, πέντε ανανεώσεις στην Παλαιόχωρα, κράτησε Αρχοντούλη ανακοίνωσε Μαντίκο ο Ιάλυσος

Σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό Νίκο Κουρμπανά κατέληξε ο Πανηλειακός.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Ο Πανηλειακός Α.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο τεχνικό Νίκο Κουρμπανά.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει από σήμερα τα ηνία της, προκειμένου να την οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων της στη Γ’ Εθνική.

Τον συνοδεύουν οι ευχές όλης της Πανηλειακής οικογένειας για επιτυχία στο έργο του.

Καλώς ήλθες Νίκο!».

Την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Βενιζέλο Ανυφαντάκη ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών, ξεκινώντας ουσιαστικά τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Η διοίκηση του ΑΟ ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βενιζέλο Ανυφαντάκη.

Ο ποδοσφαιριστής μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας μας συμφώνησε ώστε να παραμείνει στο σύλλογο για τρίτη διαδοχική χρονιά, δείχνοντας την πρόθεση του να αποτελέσει και φέτος τον ηγέτη στην γραμμή της οπισθοφυλακής.

Ο Ανυφαντάκης ανήκει τα τελευταία δυο χρόνια στο σύλλογο και έχει δείξει πέρα από την αγωνιστική του αξία, ότι με το ήθος του αποτελεί πρόσωπο κόσμημα για την κατηγορία. Ευχόμαστε στον Βενιζέλο καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία».

Πέντε ανανεώσεις είχαμε στην Παλαιόχωρα.

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές, Μανουσάκη Αντώνη, Δρακάκη Γιάννη, Ζαϊμίδη Ντέμο, Θεοδωράκη Ηλία και Τζαγκαράκη Μιχάλη.

Αντιθέτως, επαγγελματικές και μόνο υποχρεώσεις (δάσκαλος), αναγκάζουν τον Νίκο Περαθωράκη να αποχωρήσει από την ομάδα μας. Η διάθεση και η πρόθεσή μας, αλλά και του Νίκου, ήταν να παραμείνει και τη νέα χρόνια, όμως όπως αποφάσισε ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει όπως θα ήθελε στις αυξημένες υποχρεώσεις που υπάρχουν ως δεδομένο στη νέα χρόνια.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση τον ευχαριστούν θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ιστορικής ανόδου στην Γ’ Εθνική για την ομάδα μας!

Νικόλα να έχεις την υγεία σου και καλή τύχη στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής σου διαδρομής. Οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοιχτές για εσένα».

Σε ακόμη μια σημαντική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Ιάλυσο μετά την παραμονή των Δελαπόρτα, Σπάρταλη, Ρεκλείτη, Παφιάκη και Σταυλά, αφού ήταν η σειρά του Γιάννη Αρχοντούλη να περάσει από τα γραφεία του ‘τοξοβόλου’ και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Ο υψηλόσωμος και σκληροτράχηλος μεσοαμυντικός συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας ανανεώνοντας τη συνεργασία του με το νησιώτικο σύλλογο.

Ο Αρχοντούλης αποκτήθηκε πέρυσι από τη Ρόδο και βοήθησε σημαντικά με την εμπειρία του και την ικανότητα του τον Ιάλυσο να φτάσει στην παραμονή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ακόμσ: Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗ

Ο Γιάννης θα παραμείνει στην ομάδα μας για ακόμα ένα χρόνο και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο παίκτης δήλωσε:

Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι και φέτος σε ένα οργανωμένο σωματείο όπως είναι ο Ιάλυσος. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή που με εμπιστεύθηκαν. Δεν έχω να πω πολλά λόγια, μόνο δουλεία και τα λέμε τον Μάη του 2018 με την κούπα στα χέρια!”

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μαντικό.

Ο Κώστας είναι γεννημένος στις 29 Δεκεμβρίου 1998 , δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες της Ρόδου και του Διαγόρα , στον Διγενή Κοσκινού και τον Ευκλή Σορωνής όπου και καθιερώθηκε τα τελευταία 2 χρόνια ως βασικό και αναντικατάστατο μέλος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο παίκτης δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Γ.Α.Σ Ιάλυσος. Είναι μεγάλη τιμή . Είναι μια τεράστια ευκαιρία και υπόσχομαι να την εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα μπορώ. ΅Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον κ. Θρουμουλόπουλο που με ξέρει καλά και του χρωστάω πολλά.”