free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Περιζήτητος στην Αθήνα και όχι μόνο ο πολυσύνθετος άσος Γιάννης Ασλανίδης

Σε ευχάριστο μπελά αλλά και σε μεγάλο δίλημμα έχει βρεθεί ο νεαρός άσος Γιάννης Ασλανίδης.

Αιτία οι πολλές προτάσεις που έχει δεχθεί ο μέχρι πρότινος άσος του Ρουφ ο οποίος στο διάστημα που αγωνίστηκε και με την φανέλα του Αθηναϊκού ήταν αρκετό ώστε να συμβάλλει τα μέγιστα για την παραμονή των λόρδων στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Ο Γιάννης Ασλανίδης ο οποίος είναι γνωστός για την ταχύτητά του, την ευελιξία του και την άριστη ντρίμπλα που διαθέτει μαζί με όλα τα υπόλοιπα προσόντα για τα οποία έχουν εκφραστεί με θαυμασμό και γνωστοί προπονητές από την Σούπερ Λίγκα, έχει δεχθεί και καθημερινά δέχεται βροχή από προτάσεις από ομάδες της Αθήνας και όχι μόνο.

Την πληροφορία αυτή την δεν την διέψευσε ο ίδιος ο παίκτης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Ο Γιάννης Ασλανίδης που έχει φθάσει και στην Football League και που το Abola.gr αποκαλύπτει ότι τον ήθελε και ο Χρήστος Κωστής για την ΑΕΚ στο διάστημα που είχε ασχοληθεί με τα διοικητικά της Ένωσης, τόνισε στο Abola.gr ότι τον τιμά το ενδιαφέρον όλων των προέδρων και των ομάδων που έχουν επικοινωνήσει μαζί του. “Δυστυχώς πρέπει να πω το ναι σε μια μόνο ομάδα” κατέληξε.

 

 

Related posts

Στα μπαράζ ανόδου ο Άρης Πετρούπολης (2-2)

Abola Team

Την ίδια ώρα θα ορίζονται τα κρίσιμα ματς στην Α’ ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Δημάκης (ΑΟ Βύρων):”Γρήγορα αντανακλαστικά η ΕΠΣΑ”

abola10