free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζουν μαζί Ιεράπολη και Παπαπαναγιώτου!

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον αρχιτέκτονα της φετινής ανόδου προχώρησε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων.

 

Την επιτυχημένη συνταγή της σεζόν, που ολοκληρώθηκε θα συνεχίσει απτόητη και την ερχόμενη αγωνισιτκή περίοδο η Ιεράπολη. Η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων ανανέωσε την συνεργασία της με τον Σταύρο Παπαπαναγιώτου, ο οποίος οδήγησε την ομάδα εκ του ασφαλούς στην άνοδο στην Β’ Κατηγορία. 

Η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών ήρθ ως φυσικό επακόλουθο, ειδικά από τη στιγμή, όπου άπαντες στις τάξεις του αιγλαεώτιου συλλόγου εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα δουλειάς του έμπειρου τεχνικού στο πέρασμα αυτών των τελευταίων δυόμιση ετών, όπου βρίσκεται στην άκρη του πάγκου.

Ο Σταύρος Παπαπαναγιώτου ανέλαβε την Ιεράπολη τον Μάρτιο του 2015 και από τότε σιγά – σιγά «έχτισε» ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο είχε ανοδική πορεία, με αποκορύφωμα την σεζόν που ολοκληρώθηκε και η ομάδα κέρδισε την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ, έπειτα από αρκετά χρόνια. 

Ο Παπαπαναγιώτου διαχειρίστηκε άψογα το υλικό που είχε στα χέρια του και δημιούργησε ένα από τα καλύτερα σύνολα της κατηγορίας, φτάνοντας στην δίκαιη άνοδο. 

Ήδη ο σύλλογος, μετά και την παραμονή του Σταύρου Παπαπαναγιώτου, προχωράει στην επόμενη μέρα που είναι ο προγραμματισμός ενόψει του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν

Related posts

Σπαθούλας (Δόξα Βύρωνος):”Μόνος στόχος η άνοδος”(vid)

abola10

Δεν «Χ»άρηκε (1-1) κανένας….

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής (20/3)

Abola Team