free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρελθόν Στρατάκης και Μαρτίνος από τον Εθνικό

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εθνικός Πειραιά γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον αρχηγό, Άκη Στρατάκη.

Η ηγετική φυσιογνωμία του, η προσωπικότητα του και η ικανότητα του ήταν τα σημεία αναφοράς που έκαναν τον έμπειρο μεσοαμυντικό να ξεχωρίζει στην ομάδα και στην κατηγορία. Ο Άκης Στρατάκης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Εθνικό και ο ίδιος βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Αναλυτικά το κείμενο

Ο Εθνικός με λύπη ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον Άκη Στρατάκη.

Ο μέχρι πρότινος πρώτος αρχηγός του Εθνικού, εκτός από καταξιωμένος ποδοσφαιριστής ηγέτης που διακρίνεται για το ήθος του,αλλά και σαν άνθρωπος και οικογενειάρχης,αποχωρεί από την ομάδα μας για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.

Ο Εθνικός εύχεται στον Άκη Στρατάκη του οποίου η πόρτα του Συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοιχτή, καλή συνέχεια σε ότι και αν αποφασίσει να κάνει.

Η αγωνιστική παρουσία του Δημήτρη Μαρτίνου στον Εθνικό Πειραιά δεν θα συνεχιστεί αφού ο έμπειρος μέσος έλυσε τη συνεργασία του με την ιστορική ομάδα. Ο ικανότατος άσος που αποτέλεσε εκ των κορυφαίων για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε για την ομάδα συναντήθηκε με τη διοίκηση και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να μην πορευτούν από κοινού από εδώ και στο εξής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Την λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μαρτίνο ανακοινώνει ο Εθνικός,εύχεται δε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στην καριέρα του.

 

Related posts

Αποκλειστικό:Νίκος Αξιώτης:«Στήριξη και πίστη»

Παρέμεινε και ο Κ. Ρόπας στον Χαραυγιακό

Abola Team 3

Βλέπει Παπαζούδη ο Αετός Ορφανού που έκλεισε Αποστολίδη

Abola Team 2