free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

«Μπαμ» με Σκορδίλη η ΑΕ Μοσχάτου!

Την απόκτηση του 26χρονου αριστερού μπακ από το Κερατσίνι ανακοίνωσαν οι «πράσινοι».

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Λάμπρου Σκορδίλη πραγματοποίησε η ΑΕ Μοσχάτου.

Οι ιθύνοντες των «πρασίνων» μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη  του δυναμικού αριστερού μπακ – χαφ από το Κερατσίνι, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τα μετόπισθεν.  Ο Σκορδίλης ήταν ένας από τους άμεσους συντελεστές της φετινής ιστορικής ανόδου των «ροσονερι» στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά έπειτα από 14 χρόνια, η οποία συνδυάστηκε με την αήττητη πορεία προς την κατάκτηση του νταμπλ!

Το νέο απόκτημα της ΑΕ Μοσχάτου με τα έντονα ηγετικά χαρακτηριστικά που διαθέτει, πληροί όλες τις προδιαγραφές να ενισχύσει την νέα του ομάδ ανα υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για την νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου καλωσορίζει στην ομάδα μας τον περσινό πρωταθλητή και κυπελλούχο με την ομάδα του Κερατσινίου Λάμπρο Σκορδιλη  προσθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και δύναμη στο ήδη εξαιρετικό μας ροστερ. 

Ο 26χρονος αριστερός μπακ που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους του Πειραιά τα 4 τελευταία χρόνια  αποτελούσε βασικότατο στέλεχος της ομάδας του Κερατσινίου κατακτώντας μάλιστα 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα, πραγματοποιώντας εξαιρετικες εμφανίσεις. Πέρα από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του Λάμπρου σημαντικό ρόλο έπαιξε το ήθος του και ο χαρακτήρας του. 

Ευχόμαστε στο Λάμπρο να έχει πολλές επιτυχίες μαζί μας!!!»

 

 

Related posts

Στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά ο ΑΟ Καραβάς 3-0 τον Ερμή Κορυδαλλού

Abola Team 3

Οχτώ παίκτες από την Κ18 ανεβάζει ο ΑΟ Κορυδαλλού στην πρώτη ομάδα.

Abola Team 2

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους διαιτητές

abola10