free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Γιώργος Πονηρός για την θέση του γκολκίπερ στην Παλαιόχωρα, ανανέωσε ο Μάστορας

Ο Γιώργος Πονηρός φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Μαγκαφίνη για τη θέση του τερματοφύλακα στην Παλαιόχωρα, με τον έμπειρο προπονητή να τον γνωρίζει καλά.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην ΑΕ Ερμιονίδας τη σεζόν 2015-2016, όταν και ο νυν τεχνικός της Παλαιόχωρας ανέλαβε την ομάδα από το Κρανίδι και το ενδιαφέρον για τον 30χρονο γκολκίπερ φέρνει στο προσκήνιο με δημοσίευμα της η mikriliga.com.

Ο Πονηρός είναι γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου 1987 στο Αγρίνιο και την πρώτη του παρουσία σε εθνικές κατηγορίες την είχε το 2007 με τη φανέλα του Ακαρνανικού Φυτειών. Στη συνέχεια βρέθηκε για δύο σεζόν σε Γ’ και Β’ Εθνική στον Παναιτωλικό και για μία σε Αίαντα Σαλαμίνας (Γ’ Εθνική) και Διαγόρα Ρόδου (Β’ Εθνική).

Από το 2012 αποτελεί τον «φύλακα-άγγελο» της εστίας της Ερμιονίδας με την οποία έχει συμμετοχές σε Δ’, Γ’ και Β’ Εθνική.

Στο χανιώτικο ποδοσφαιρικό κοινό είναι γνωστός ως αντίπαλος ΑΟ Χανιά και Πλατανιά τη σεζόν 2010-2011 στη Football League 2 με τη φανέλα του Αίαντα Σαλαμίνας και από τις αναμετρήσεις της Ερμιονίδας με τον ΑΟΧ τη σεζόν 2014-2015 στη Football League.

Πηγή: athlitiko.gr

Επίσης με ανακοίνωση που εξέδωσε η Παλαιόχωρα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάστορα Αλέξανδρο και τη λύση της συνεργασίας με τον Μάνο Ζαχαράκη.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μάστορα Αλέξανδρο,του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει υγεία και καλή δύναμη για την νέα χρόνια.

Επαγγελματικές και μόνο υποχρεώσεις,αναγκάζουν τον ποδοσφαιριστή μας Ζαχαράκη Μανο να μην μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει στην ποδοσφαιρική,επαγγελματική και προσωπική του ζωή.
Να έχει υγεία και τον ευχαριστούμε για ολα όσα έδωσε στην ομάδα και τον τόπο μας.
Καλή συνέχεια Ζάχα μας.

Related posts

Ο Νίκος Μεσολόγγης νέος τεχνικός στον Φωστήρα

Abola Team 2

Χαλαρή πρόκριση για τον Εθνικό στο Κύπελλο

Abola Team 3

Κατατέθηκε η ένσταση από τον Ιάλυσο

Abola Team 2