free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει με Μαντζούνη η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή προχώρησε η ομάδα των νοτίων προαστίων.

 

Οριστικά με τον Ανδρέα Μαντζούνη στην άκρτη του πάγκου της θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν η Θύελλα Αγίου Δημητρίου. 

Στο καθοριστικό ραντεβού που είχε η διοίκηση των αδελφών Νίκου και Τάσου Τσακόγιωργα με την πλευρά του έμπειρου τεχνικού βρέθηκε η φόρμουλα, ώστε να επέλθει η τελική συμφωνία και οι δύο πλευρές να επεκτείνουν την επιτυχημένη τους συνεργασία για τρίτη διαδοχικά σεζόν 

Παράλληλα επεκτάθηκε η συνεργασία και με τον έμπειρο γυμναστή Σωτήρη Κακαριά.

Ο σπουδαίος γυμναστής με παλαιότερη θητεία σε Ατρόμητο Αθηνών και Πανιώνιο έδωσε τα χέρια με την διοίκηση, η οποία εκτίμησε δεόντως την εξαιρετική του δουλειά και θα εξακολουθήσει να αποτελέσει  και την νέα σεζόν τον στενό συνεργάτη του Ανδρέα Μαντζούνη στο τεχνικό τιμ. 

Ο Ανδρέας Μαντζούνης μιλώντας στο «Αbola.gr» στάθηκε στην αξία της παραμονής του στην άκρη του πάγκου της Θύελλας Αγίου Δημητρίου: 

«Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις ημερών καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία. Αυτό, που πρωτίστως μετράει για εμένα, είανι να αισθάνεσαι σημαντικός όπου δουλεύεις και η συγκεκριμένη ομάδα και το όλο περιβάλλον μου δίνει τη δυνατότητα να αφήσω έργο και να βοηθήσω τον σύλλογο να εκπληρώσει τους στόχους του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τα αδέλφια Τνίκο και Τάσο Τσακόγιωργα για την εμπιστοσύνη, που έδειξαν στο πρόσωπό μου». 

Τέσσερις ανανεώσεις 

Στην επέκταση της συνεργασίας με τέσσερις πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές, που κόσμησαν πέρυσι το ρόστερ της ομάδας προχώρησε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Ο λόγος για τους Μιχάλη Ρέτσο, Άγγελο Φαρμάκη, Γιώργο και Κώστα Ελευθεριάδη, οι οποίοι θα εξακολουθήσουν ακι την νέα σεζόν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα

Ο πρώτος είανι ο μεγάλος αδελφός του διεθνούς αμυντικού του Ολυμπιακού, αγωνίζεται στη θέση του στόπερ κι αναμένεται να αποτελέσει τον ογκόλιθο της άμυνας.

 

Σε ό,τι αφορά τον 24χρονο Φαρμάκη κι αυτός διακρίνεται στα μετόπισθεν, ενώ οι Γιώργος και Κώστας Ελευθεριάδης διακρίνοντια για τις δημιουργικές τους ικανότητες στον χώρο της μεσαίας γραμμής

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σαρωτική εμφάνιση η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (6-0)

Abola Team

Στο 0-0 ΑΟ Καλαμακίου και Αστέρας Εξαρχείων

Abola Team

Ποσειδώνας-Τερψιθέα 1-2, αποτελέσματα σε Α’-Β-‘Γ’ ΕΠΣΑ

Abola Team 3