free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσε με Τσάμη και Μπράβο ο Αστέρας Αμαλιάδας

Ο Αστέρας Αμαλιάδας, μετά την πρόσληψη του τεχνικού Πέτρου Μίχου και τις πρώτες παραμονής με τoυς Νίκο Μπουζούρα, Παναγιώτη Μπουτσικάκη και Δημήτρη Αρβανίτη, συνεχίζει κινήσεις στο αγωνιστικό κομμάτι. 

Ήδη το τελευταίο 24ωρο κι ως τώρα, ολοκληρώθηκαν άλλες δυο ανανεώσεις περυσινών βασικών παικτών, του γκολκίπερ Γιώργου Τσάμη και του μέσου Δημήτρη Μπράβου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Ο Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση και του Δημήτρη Μπράβου. Ο Αμαλιαδίτης μέσος, θα αγωνιστεί για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν σε αυτή τη φάση της καριέρας του, με τη φανέλα της ομάδας μας. Η οικογένεια του Αστέρα τον καλωσορίζει ξανά και του εύχεται καλή χρονιά. Ο Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Τσάμη. Πρόκειται για μια σημαντικότατη επιτυχία του συλλόγου, να διατηρήσει στις τάξεις της έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελούσε στόχο αρκετών ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ και της Γ΄ Εθνικής. Με χαρά τον υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε καλή χρονιά».

Την ίδια ώρα, η διοικούσα επιτροπή, οι εθελοντές και η ομάδα συνεργατών, συνεχίζει ακούραστα και τις εργασίες στα αποδυτήρια, στα γήπεδα, αλλά και στα γραφεία της ομάδας. Ο Αστέρας Αμαλιάδας λειτουργεί και μέσα στο καλοκαίρι. Ήδη οι εργασίες συντήρησης των αποδυτηρίων και αποκατάστασης των βλαβών προχωρούν ακάθεκτα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες.

Ταυτόχρονα με τη σημαντική δουλειά που γίνεται στο επίπεδο του σχεδιασμού, εξίσου σημαντική δουλειά γίνεται και σε όλα τα άλλα θέματα, με σκοπό να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη της προετοιμασίας και οι ποδοσφαιριστές να βρουν με την έλευσή τους τις ιδανικότερες συνθήκες δουλειάς.

Μπουτσικάκης: «Σκληρή δουλειά και προσπάθεια».

Πέντε χρόνια με τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας θα συμπληρώσει ο Παναγιώτης Μπουτσικάκης. Ο ποδοσφαιριστής με το «φαρμακερό» αριστερό πόδι, θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν με τη βυσσινί φανέλα. Ένας παίκτης που διακρίνεται για το ήθος, το χαμηλό προφίλ και τη σκληρή δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο. Ένας παίκτης ο οποίος την πρώτη του σεζόν υπέστη έναν άσχημο τραυματισμό, αλλά δεν το έβαλε κάτω, στάθηκε ξανά στα πόδια του και κέρδισε την εμπιστοσύνη των προπονητών του. Και δήλωσε στο asterasamaliadas.gr.: «Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση και η ανανέωση που μου έγινε από τον Αστέρα. Νιώθω κομμάτι της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι καταβάλλουν σκληρές προσπάθειες και έχουν κάνει τον Αστέρα να λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα. Ελπίζω και τη νέα σεζόν να έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Ο Αστέρας αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Εγώ από την πλευρά μου μπορώ να υποσχεθώ σκληρή δουλειά και προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Αρβανίτης: «Αλλάζουμε επίπεδο»  

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανανέωσή του στον Αστέρα, έκανε κι ο έμπειρος Δημήτρης Αρβανίτης στο asterasamaliadas.gr.

Ο αμαλιαδίτης στόπερ η παρουσία του οποίου έχει όλα αυτά τα χρόνια κοσμήσει το ηλειακό και ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ο παίκτης που θα ηγηθεί της άμυνας των Βυσσινί τη νέα σεζόν. Γι’ αυτό και ήταν ο πρώτος από τους παίκτες που κλήθηκε να ανανεώσει με τον Αστέρα. Οι παραστάσεις, ο επαγγελματισμός και το ήθος του, αλλά και το ότι είναι γένημμα-θρέμμα της Αμαλιάδας, έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του Αστέρα.

Ας δούμε όμως τί λέει και ο ίδιος από τη δική του πλευρά για την απόφασή του αυτή: «Είμαι χαρούμενος που για μια χρονιά ακόμα θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας. Ήρθα στην ομάδα τον Γενάρη, και διαπίστωσα ότι με την παρουσία του κ. Νικολόπουλου, ο Αστέρας αλλάζει επίπεδο τόσο διοικητικά όσο και οργανωτικά.

Η ομάδα με την είσοδο του κ. Θανάση Παπαγεωργίου και των υπολοίπων προσώπων, είναι πάρα πολύ δυνατή πλέον και έχουν ήδη αρχίσει και μπαίνουν οι βάσεις για κάτι πολύ καλό τη νέα χρονιά. Δείγμα και η πρόσληψη του κ. Μίχου ως τεχνικού, για τον οποίο τα λόγια είναι περιττά. Σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, χρειάζεται βοήθεια από όλους, τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο και θα πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια αυτή. Και εμείς από την πλευρά μας, με σκληρή δουλειά και λίγα λόγια να βάλουμε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών».

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Αιχμές προς την διοίκηση του Ηλυσιακού-Α. Ρίζος: Η προδοσία τιμωρείται

Abola Team 3

Τον Σενεγαλέζο επιθετικό Σεκούμπα Ντιατά απέκτησε ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

Ισοπαλία “αυτοκτονίας” ο Εργοτέλης, τα αποτελέσματα στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3