free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φλίγκος και Χαρακτίδης στο στόχαστρο της Ρόδου

Μπορεί στον Α.Σ. Ρόδος να μην υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά στις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ, αλλά και στις μετεγγραφές για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι των «ελαφιών» μένουν ανενεργοί.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η «δσπορ» είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ομάδας της πόλης μας για έντεκα ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες των Εθνικών κατηγοριών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο μετεγγραφικό στόχαστρο των «ελαφιών» βρίσκονται ακόμα δύο ποδοσφαιριστές.
Ο Α.Σ. Ρόδος έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του επιθετικού Κώστα Φλίγκου που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και του επίσης επιθετικού Αλέξανδρου Χαρακτίδη που αγωνιζόταν στην Θύελλα Ραφήνας και έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τα «ελάφια» την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η διοίκηση της ομάδας της πόλης μας, προσέγγισε τους δύο ποδοσφαιριστές βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις και τις απαιτήσεις τους και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στις περιπτώσεις τους.
Μετά από τους Ανδρέα Χατζηλιόντα, Δημήτρη Κωνσταντίνου, Ευτύχη Τζιβίλογλου, Γιάννη Στεφανίδη και Φράνκο Τορεζάνι, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του υπάρχοντος ρόστερ του Α.Σ. Ρόδος αποτελεί παρελθόν.
Ο λόγος για τον έμπειρο αμυντικό Νίκο Τζιμογιάννη που έλυσε την συνεργασία του με τα «ελάφια».
Ταυτόχρονα, παρελθόν από την ομάδα της πόλης μας, αποτελεί και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Ψωμιάδης, καθώς για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους θα αποχωρήσει από το νησί μας.
Τα «ελάφια» γνωστοποίησαν το διαζύγιο με τον Μιχάλη Ψωμιάδη, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«O A.Σ. Ρόδος μετά την απόφαση του Μιχάλη Ψωμιάδη να αποχωρήσει από το νησί μας και προφανώς και από την ομάδα, θέλει να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία που είχαν και συνάμα να του ευχηθεί καλή επιτυχία στην προπονητική του καριέρα .
Για το Δ.Σ. ο πρόεδρος Αυγουστίνος Γιακάι».

Related posts

Το κόστος των δελτίων στην Γ’ Εθνική αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα

Abola Team 3

ABOLA LIVE: Γ’ Εθνική – Κυριακή 20/10

Abola Newsroom

Έφυγε ο Πέτρος Μίχος και ήρθε ο Καβακάς στον Αστέρα Αμαλιάδας!

Abola Team 2